Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Data publicării:
Captură video: YouTube/Vocea României
Descriere foto: Captură video: YouTube/Vocea României

Raluca Moldoveanu a stârnit înțepături între antrenorii de la Vocea României. Implicat să o convină să meargă în echipa lui, Tudor Chirilă a aruncat săgeți către colegii săi, iar Horia Brenciu i-a dat imediat Super Block.

Raluca Moldoveanu, în vârstă de 23 de ani, a făcut senzație în adevăratul sens al cuvântului  pe scena de la Vocea României. Tânăra a interpretat piesa „Mother” și a reușit să întoarcă toate scaunele. Raluca i-a convins pe Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu & Theo Rose să apese butonul în favoarea ei.

Te-ar putea interesa și: Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Raluca Moldoveanu a făcut senzație pe scena de la Vocea României

Antrenorii și publicul s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o pe tânăra de 23 de ani. Cu toate acestea, prestația sa a stârnit înțepături între antrenorii de la Vocea României. Au apelat la toate armele pentru a o aduce pe Raluca Moldoveanu în echipa lor.

Irina Rimes: Urmează o luptă acerbă, cum nu s-a mai văzut. Se va lăsa cu certuri, ne vom despărți unii dintre noi, se vor strica prietenii, toate pentru tine, Raluca.

Tudor Chirilă: O interpretare excepțională, serios. Este una dintre cele mai bune audiții de până acum.

Smiley: Performanța ta vocală este extraordinară. Cred că o să iasă bătălie acum. mă gândesc că am dat prea devreme block-ul ăla.

Tudor Chirilă: Ce o să mă blocați...

Horia Brenciu: Crezi că eu aș putea să-ți fac așa ceva?

Tudor Chirilă: Tu nu, dar Theo da

Theo Rose: Este una dintre cele mai bune performanțe de la Vocea României. Mi-ar plăcea să am o prezență rock în echipa mea, mi-ar plcăea mult de tot. Te-am mai și urmărit între timp pe rețelele de socializare și am toată încrederea că ești acolo top trei voci care poate câștiga merele premiu.

Tudor Chirilă: E o nebunie. Toți te dorim foarte mult și deja e o tatonare. Fiecare își măsoară cuvintele. Nimeni nu spune mai mult, nimeni nu spune mai puțin. Tuturor ne este frică să nu spunem ceva și să se întoarcă împotriva noastră. 

Smiley: Pe mine mă sperie un pic Raluca, complexitatea vocii ei, mie îmi place că mă sperie un pic, nu mă sperie rău.

Te-ar putea interesa și: Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!”

„Concurentul poate câștiga Vocea României, dar am văzut foarte multe cazuri în care antrenorul a pierdut-o”, a spus Tudor Chirilă. Deși nu a spus la cine se referă, Horia Brenciu a crezut că este vorba despre Theo Rose, motiv pentru care a apăsat imediat pe butonul Super Block.

Tudor Chirilă: Concurentul poate câștiga Vocea României, dar am văzut foarte multe cazuri în care antrenorul a pierdut-o. Am văzut multe cazuri, să nu dăm exemple.

Irina Rimes: Eu am spus de la început că aici se vor stria prietenii.

Tudor Chirilă: Nu se strică nicio prietenie.

Horia Brenciu: Eu am vrut să fiu elegant cu tine, dar dacă te iei de colega mea, îmi pare rău, dar nu așa se face, Tudor. Te rog foarte mult, dacă te-ai legat de colega mea, eu nu suport așa ceva. Eu nu suport să te iei de Theo.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel