Tudor Constantin, confesiuni despre tatăl său. De ce nu a vrut fiul lui Costel Constantin să ducă numele mai departe în lumea teatrului

Data publicării:
Sursă foto: Altceva cu Adrian Artene/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Altceva cu Adrian Artene/Youtube

A fi copil de vedetă poate veni la pachet cu o mare presiune care se simte încă de la o vârstă fragedă. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Tudor Constantin, fiul marelui actor Costel Constantin, care s-a luptat mereu să fie respectat și apreciat pe munca sa proprie, ci nu doar datorită tatălui său.

Deși tatăl său era o celebritate în lumea teatrului și a actoriei, lui Tudor Constantin nu i s-a impus să urmeze această carieră. Fiul marelui actor și-a urmat propriile pasiuni și trăiește o viață departe de lumina reflectoarelor.

De ce nu a vrut Tudor Constantin să devină actor, ca tatăl său

Invitat în cadrul podacstului lui Adrian Artene, Tudor Constantin a povestit despre familia lui, în special despre tatăl său, marele actor Costel Constantin, și despre cum i-a influențat cariera părintelui său întreaga viață. Tudor și-a deschis sufletul și a mărturisit că, deși a cochetat cu actoria în copilăria sa, nu și-a dorit niciodată să trăiască în umbra tatălui său.

„Am fost testat de Petre Gheorghiu, de altfel cel care medita toți copiii de actori celebri, precum Piersic sau Bănică, și toți intrau. El mi-a zis: 'Ești ok, ești bine, ești isteț, dar vreau să te intre ceva: vrei să devii un actor foarte bun? În afară de talent și de tot ce vezi pe parcurs, meseria asta trebuie să-ți placă. Îți place?'. Și i-am zis că nu. Și nu m-a făcut actor.

Nu a existat preocuparea de a mă îndrepta spre actorie. În primul rând, pentru că mi-era teamă să nu mă compare nimeni cu Costel, un actor fabulos.”, a povestit Tudor Constantin, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Te-ar putea interesa și: Doliu în teatrul românesc! A murit marele actor Costel Constantin

Ce meserie a urmat fiul marelui actor

La fel cum tatăl său a fost un actor de succes, Tudor Constantin a cunoscut și el succesul, doar că în alt domeniu. Acesta luat-o pe calea sportului, a practicat Rugby și a ajuns să fie știut de publicul larg ca „Uriașul din Carpați”. Tudor a jucat în Noua Zeelandă, a jucat în Franța, a fost căpitanul Naționalei de Rugby și a fost căpitan și la o cupă mondială. Ba mai mult de atât, timp de un an, o stație de metrou din Londra i-a purtat numele.

„Nu știu dacă tata voia să-l urmez în actorie, mai degrabă mama voia să urmez medicina. Eu am ales sportul și am făcut performanță. Nu mi-am dorit să fiu comparat cu tata, acesta a fost și motivul pentru care eu am ales să plec în Franța.”, a mărturisit Tudor Constantin.

Când a cunoscut succesul, Tudor a vrut să îl facă pe tatăl său mândru de el și l-a invitat la unul dintre meciurile sale. Tot atunci, fiul lui Costel Constantin, involuntar, a făcut un lucru pe care îl regretă și în ziua de astăzi.

„L-am invitat la un meci pe tata. De obicei nu sunt rău, dar am făcut o remarcă deloc plăcută și i-am zis: 'Hai să te invit la un meci, că sâmbătă joc și hai să vezi la mine. La tine vin 3-4 mii de spectatori, la mine sunt 25 de mii'. Și, evident, am mâncat bătaie. Țin minte și acum”, a continuat fiul marelui actor.

Te-ar putea interesa și:  Actorul Costel Constantin, Premiul pentru Întreaga Carieră la Premiile Gopo 2021

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel