Un cuplu de la Insula Iubirii a părăsit emisiunea: „O să plec singură de pe insulă”

Data publicării:
Sursă foto: Captură video antenaplay.ro
Descriere foto: Sursă foto: Captură video antenaplay.ro

Simona și Claudiu, concurenții de la „Insula Iubirii”, au avut parte, seara trecută, de ceremonia finală. Cei doi au stat față în față și au decis dacă rămân sau nu împreună după această provocare.

În episodul de seara trecută, 21 august, al emisiunii „Insula Iubirii”, a avut loc un moment la care nimeni nu se aștepta. Simona și Claudiu au avut parte de ceremonia finală și au părăsit insula, testul luând sfârșit pentru ei. Cei doi au fost puși față în față pentru o ultimă dată pe insulă și au clarificat situația dintre ei. 

Cu lacrimi în ochi, Simona a privit, din nou, de data aceasta alături de iubitul său, imaginile în care acesta petrecea timp în același pat cu ispita, se țineau în brațe și chiar se sărutau. Deși Claudiu i-a mărturisit că aceste acțiuni l-au făcut să înțeleagă că ea este femeia lângă care vrea să își petreacă toată viața, tânăra nu a mai stat pe gânduri și a hotărât să pună punct relației, plecând astfel singură de pe insulă. 

„O să plec singură de pe insulă”

„Să trec prin dezamăgirea pe care mi-ai provocat-o, prin toate stările posibile, eu nu sunt om? De la primul bonfire, de la prima oră, Claudiu? Ai venit să îmi demonstrezi că ești bărbatul de care am eu nevoie, nu să te duci să te arunci, să te oferi pe tavă. Crezi că mai ești în postura în care ar trebui să mai decizi pentru relația asta sau pentru mine? Sunt foarte curioasă, după cum te văd am impresia că am trăit un coșmar și m-am trezit acum. Atingerile pe care i le dădeai, dormitul, ținutul de mână, privirile pe care i le-ai dat fix cum mă priveai pe mine. Să zicem că voiai să îți dovedești dacă poți să te abții în fața unei femei. Tu când dormeai cu ispita în pat, când o sărutai, când îi făceai complimente, tu nu te-ai gândit cum sunt eu? M-ai văzut acum șase luni de zile cum am suferit când m-ai înșelat. Te-a lăsat inima să mă aduci în aceeași stare? Ai impresia că eu aș putea să trec peste? Nu are sens ce spui. Ești în stare de șoc, revino-ți! Ca să ajungi să îți dai seama că mă iubești, a trebuit să faci lucrurile astea atâtea zile? O să plec singură de pe insulă”, a declarat Simona, la ceremonia finală.

Te-ar putea interesa și: Ispita Marcel se căsătorește! Maluma a pus marea întrebare

„Eu vreau totul sau nimic”

Claudiu, partenerul Simonei, s-a justificat pentru momentele pasionale petrecute alături de ispita Ana Maria spunând că a vrut să fie real, asumat și să se testeze la maximum. Astfel, bărbatul i-a spus iubitei sale că aceste zile l-au făcut să înțeleagă că nu se poate îndrăgosti de o altă femeie, în ciuda faptului că apropierea dintre el și ispită a fost evidentă, existând chiar și săruturi.

„Am vrut să îți demonstrez că în nicio conjunctură, nicio femeie nu ar putea să mă facă să mă îndrăgostesc de ea sau să mă facă să te uit. De aia m-am testat în felul ăsta. Vreau să mă vezi cum mă știi, să fac ce simt. Dacă eu nu aveam o dragoste sinceră față de tine, m-aș fi îndrăgostit de fata asta. Acum pot să fiu sigur pe mine că tu ești femeia pe care o iubesc din tot sufletul și cu care aș sta toată viața. Eu vreau totul sau nimic cu tine. Nu vreau să te mai rănesc nici măcar un moment, de asta am făcut totul. Am vrut să-mi testez iubirea față de tine”, a adăugat Claudiu, la bonfire.

Te-ar putea interesa și: A jucat sau nu Marcel doar rolul de ispită? Maluma a dat cărțile pe față!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel