Un fost jucător de la Real Madrid a descoperit că nu este tatăl biologic al fiicei sale. Fotbalistul își tatuase pe mână numele copilului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Vinicius Tobias
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Vinicius Tobias

Vinicius Tobias, fostul fotbalist al lui Real Madrid, trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale. După ce și-a tatuat pe braț numele fiice sale, a aflat că nu este, de fapt, tatăl copilului.

Fotbalistul Vinícius Tobias, de la Șahtior Donețk, care a fost transferat de Real Madrid în 2022, a devenit subiect de știri după un anunț personal făcut de fosta sa iubită, Ingrid Lima. Influencerița a declarat că au decis să facă un test ADN care a dezvăluit că fiica lor, Maite, nu este, de fapt, copilul fotbalistului. 

Mai mult decât atât, Vinícius Tobias își tatuase numele copilului său înainte de a afla vestea. Fotbalistul și-a scris pe mână  „Maite, te amo” (Maite, te iubesc). Fundașul brazilian în vârstă de 20 de ani și Ingrid Lima au devenit părinți pe opt octombrie. În semn de iubire pentru fiica sa, el și-a făcut tatuajul, ca ulterior să afle că nu este tatăl copilului. Se pare că iubita sa a avut o relație cu un alt bărbat în timp ce încă era cu fostul jucător al echipei Real Madrid. 

„Îi doresc tot ce este mai bun”

Tânăra a recunoscut că a avut o relație cu altcineva, dar a mărturisit că ea și Vinícius Tobias nu mai formează un cuplu de mult.

„După cum toată lumea știe deja, nu mai suntem împreună de mult timp, iar în această perioadă am avut o relație cu cineva. Am decis să facem un test ADN și Maite nu este fiica lui Vinicius.

A fost cererea mea să nu participe la naștere și să nu publice nimic despre Maite până la aflarea rezultatului testului. Eu și Vinicius am vorbit amical. Îi doresc tot ce este mai bun, să-şi continue viaţa în pace”, a spus Ingrid Lima, conform Marca.

După ce a dezvăluit că fiica ei nu este a fotbalistului, Ingrid Lima a cerut ca „lumea să înceteze să-l atace pe Vinícius Tobias, a fost la cererea mea să nu participe la naștere și să nu publice nimic despre Maite până când testul nu a fost făcut. Vinícius și cu mine ne-am așezat și am vorbit prietenește. Îi doresc tot binele din lume și sper să-și continue viața în pace”, a declarat femeia, conform aceleiași surse menționate anterior.

Te-ar putea interesa și: Povestea tragică a uneia dintre ispitele de la Insula Iubirii. Cum a supraviețuit abuzului și a găsit puterea de a merge mai departe

Vinícius Tobias este un fotbalist brazilian. În prezent, el este sub contract cu Șahtior Donețk, un club de fotbal din Ucraina. În 2022, Vinícius Tobias a fost împrumutat la Real Madrid, unde a jucat pentru echipa de tineret, Real Madrid Castilla. El a fost văzut ca un posibil înlocuitor pe termen lung pentru Dani Carvajal la echipa principală a clubului, însă nu a reușit să se impună definitiv în prima echipă a madrilenilor.

Vinícius este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, viteză și capacitatea de a contribui la faza ofensivă, calități care l-au făcut remarcat la o vârstă fragedă. După perioada sa la Real Madrid, el s-a întors la Șahtior Donețk, unde continuă să joace și să-și dezvolte cariera în fotbalul european.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel