Un nou scandal în showbiz. Bianca Rus dă de pământ cu Dana Marijuana, după ce i-a criticat ținuta: „Mă îmbrac exact cum îmi place mie”

Data publicării:

Bianca Rus a răbufnit, după ce Dana Marijuana i-a criticat stilul vestimentar. 

Un nou scandal a luat amploare în showbiz-ul românesc, după ce Dana Marijuana a criticat atât vestimentația Biancăi Rus, dar și momentul artistic pe care l-a prezentat în cadrul unui festival din Capitală. 

Bianca Rus dă de pământ cu Dana Marijuana, după ce i-a criticat ținuta

Artista și-a exprimat părerea vizavi de ținutele purtate de Bianca Rus. Dana Marijuana consideră că stilul vestimentar al colegei sale de breaslă este mult prea excentric și mult prea îndrăzneață. 

 „În primul rând, cântă pe bandă! Să fim înțeleși: când cânți pe bandă, tu nu transmiți exact momentul live. Adică momentul în care tu trăiești cu oamenii aceia. Și practic o faci și te maimutărești pe ea, acolo, că așa mi s-a părut. Adică mie mi s-a părut că și fata aceea era adusă...(...) Mă gândesc iarăși că sunt mulți, mulți artiști care ar fi vrut să vină acolo să cânte, să fie prezenți și să dăm o calitate mult mai bună oamenilor. Domnule, repet, no comment (n.r. nu comentez). Deci Madonna, care este sex-simbol-ul întregii lumi, nu a fost atât de senzuală sau nu știu cum să zic, de pe față”, a spus Dana Marijuana, la Antena Stars.

Bianca Rus: „Dintotdeauna mi-am dorit să am un corp frumos”

Bianca Rus recunoaște că tot ceea ce contează pentru ea este să se simtă bine și nu o interesează părerile celor din jurul ei. Mai mult, artista susține că este foarte fericită că a ajuns la greutatea mult dorită și că își permite să se îmbrace cu tot ceea ce vrea. 

„Da, draga mea, asta e ținuta mea de scenă, am fost pe scenă, cui îi place, bine, cui nu-i place, asta este, dacă la colegii mei de cântec nu le plac, asta este, eu vreau să mă placă și fetele și băieții.

Cât am fost grasă, grăsuță de 120 de kilograme, n-am putut să mă îmbrac, acum mă îmbrac exact cum îmi place mie și cum simt eu și cum mi-am dorit dintotdeauna și dintotdeauna mi-am dorit să am un corp frumos, acum că îl am consider că e dreptul meu să mi-l etalez cum vreau”, a mărturisit Bianca Rus, pentru Antena Stars.

Bianca Rus, drama trăită din cauza kilogramelor în plus

,,Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, atât din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea. Nu eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu putea să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou. Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiunecu mai puține kilograme. Am reușit să trec peste cu munca. Îmi văd de viața mea, îmi văd de aspectul meu fizic, mi-am dat seama pe cine am lângă mine și pe cine nu am lângă mine", a spus Bianca Rus, potrivit Spynews.

Citește și: Semnul divin primit de Oana Roman, când mama sa se afla în operație: „Un înger care veghează și ajută” Unde și-a găsit vedeta liniștea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel