Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Vali Vijelie și-a șocat fanii din mediul online, după ce a postat o imagine cu o tânără domnișoară. Internauții l-au taxat imediat pe artist pentru că s-ar fi lăsat fotografiat în ipostaze mult prea apropiate, la o lună de când a fost iertat de soție.

În urmă cu două luni, Vali Vijelie a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se plimba prin București împreună cu o brunetă misterioasă. În imagini, artistul a fost surprins în momentul în care i-a pus mâna pe posterior femeii. Deși se aștepta să nu afle nimeni de această întâlnire, Carmen Rusu nu doar că a auzit că artistul a ieșit cu o altă femeie, dar a și văzut fotografiile.

La scurt timp, aceasta spunea că cei doi vor merge pe drumuri separate și singura legătură a sa cu tatăl copiilor ei,  lorin, Rafi, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară. Se pare însă că timpul vindecă rănile, iar la o lună de la incident, Carmen Rus l-a iertat pe Vali Vijelie. Mai mult, la începutul lunii iunie, cei doi au mers în vacanță, în Italia, unde s-au fotografiat în ipostaze tandre, pentru a închide gura cârcotașilor și pentru a arăta tuturor că nimeni și nimic nu poate să-i despartă. (VEZI DETALII AICI)

Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie. Internauții nu s-a abținut și l-au taxat pe artist: „Alta poftă a inimii”

Nici bine nu a fost iertat de soție, că Vali Vijelie a fost luat în vizor de fani. Nu este vorba despre bruneta misterioasă cu care artistul a fost surprins la finalul lunii aprilie, ci de o artistă, Aurora Băran, cu care Vali Vijelie s-a lăsat fotografiat, iar apoi a publicat imaginile pe contul său de Instagram. Nimic surprinzător până aici, doar că ipostaza în care cei doi au fost surprinși le-a dat de gândit fanilor. 

„La filmări cu colega și prietena mea Aurora Băran, pregătim o melodie frumoasă pentru toți cei care știu să își trăiască viața!”, a scris Vali Vijelie în dreptul fotografiilor pe care le-a postat cu Aurora Băran, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rusu Valentin (@vali.vijelie)

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Faptul că Vali Vijelie o ținea de mijloc pe frumoasa blondină i-a deranjat pe internauți, care l-au taxat imediat. Aceștia au ținut să precizeze că poza nu este deloc una decentă și că doar iubiții își fac astfel de fotografii împreună. Unii, în schimb, au făcut referire la cunoscuta piesă a artistului „Să iubești două femei”, iar alții i-au spus să aibă grijă, având în vedere că nu a trecut mult timp de când a fost fotografiat împreună cu bruneta misterioasă.

„Una e mamă la copii, alta e pofta inimi”, „Poza nu este decentă, iubiții își fac poze atât de apropiați, ce naiba, chiar niciunul dintre voi nu gândește?”, „Păi așa poze se fac cu colegii…!?”, „Vali, ai grijă ce “pregătești””, „Prea apropiaţi aş zice....”, „Faci ce faci, numai cu gagici. Ești top Vali”, „Altă poftă a inimii... Gen”, „Dacă nu te-ai mai poza atât ar fi mai bine. Nevasta ta știe ea...”, „ Ai grijă, vijelie”, sunt doar unele dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea făcută de Vali Vijelie pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel