Vanessa, noi dezvăluiri despre presupusa relație cu fostul soț al Oanei Radu. Ce spune cântăreața despre Cătălin Dobrescu: „Cred că îi convenea”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Vanessa Ion/Cătălin Dobrescu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Vanessa Ion/Cătălin Dobrescu

Vanessa Ion, presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, a lămurit din nou situația dintre ei. Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri și a clarificat care este relația dintre ei, de fapt. 

Vanessa, presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, a lămurit, din nou, situația care s-a creat între ea și antrenorul de fitness. În urmă cu câteva luni, bărbatul s-a afișat alături Vanessa, lăsând impresia că cei doi formează un cuplu. Cu toate acestea, tânăra cântăreața a negat categoric faptul că intre ea și fostul soț al Oanei Radu ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie.

„Noi am făcut o greșeală”

Se pare că neînțelegerea nu s-a clarificat la momentul respectiv, astfel că Vanessa a vorbit public, din nou, despre presupusa relație pe care a avut-o cu antrenorul de fitness. Tânăra a precizat că au făcut o greșeală afișându-se împreună pentru că oamenii au speculat că ar forma un cuplu, lucru care nu este deloc adevărat. De asemenea, Vanessa a mărturisit că fostul soț al Oanei Radu a ajutat-o în legătură cu antrenamentele deoarece acumulase câteva kilograme în plus și a decis să apeleze la ajutorul unui specialist în domeniu. Mai mult decât atât, ea a declarat că lui Cătălin Dobrescu i-a convenit situația creată.

„Nu este fostul meu. Eu credeam că am închis subiectul ăsta, dar vreau să închidem acest subiect pentru că nu îmi aduce nicio cinste. S-a tot speculat că aș avea o relație cu el. Dacă aveam o relație, ieșeam și spuneam că e ceva oficial. Noi am făcut o greșeală că ne-am postat împreună, am făcut o poză și de acolo s-au speculat niște chestii. El m-a ajutat pe partea asta de sport, luasem niște kilograme în plus și ne împrietenisem. El m-a ajutat să slăbesc și de acolo ne-am împrietenit. Cred că îi convenea sincer lui, cu toată modestia”, a declarat Vanessa, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Andreea Raicu, surpriză spectaculoasă de ziua de naștere a mamei sale. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

„Cred că Oana a înțeles foarte bine”

În povestea celor doi a fost implicată, la un moment dat, și Oana Radu, fosta soție a lui Cătălin Dobrescu. Totul a pornit de la o conversație pe care tânăra a avut-o cu cântăreața. Aceasta i-a scris Oanei un mesaj în care o ruga să o contacteze pentru că între ea și Cătălin s-a întâmplat ceva grav.

În cadrul emisiunii „Un show păcătos”, tânăra a explicat că motivul pentru care a ales să o sune pe Oana Radu a fost faptul că a simțit că aceasta o poate înțelege. Deși a realizat după apelul avut cu cântăreața că nu a fost tocmai potrivit să o contacteze, Vanessa recunoaște că Oana a reușit să o liniștească și să îi ofere anumite confirmări de care avea nevoie. Deși părea că între ea și Cătălin a fost vorba de agresiune fizică, Vanessa spune că nu este adevărat și că, într-adevăr, a avut loc o ceartă mai aprinsă, dar nimic mai mult.

Te-ar putea interesa și: 3 zodii care atrag bogăția astăzi, 20 octombrie 2024: Beneficiile și prosperitatea le apar în cale

„Eu cred că Oana a înțeles foarte bine și știe foarte bine de ce am contactat-o. Că am greșit sau nu, eu așa am simțit atunci. Așa am simțit eu, să o contactez pe ea. Nu părea deloc deranjată că am contactat-o. Am avut o conversație cu ea de 30 de minute în care m-a liniștit. Eu nu am fost prietenă cu Oana, nu o cunoșteam dinainte. Mi-am dat seama că a fost puțin greșit că am sunat-o. Am sunat-o să mă liniștească.

Bărbații mai au intenția să spună că suntem nebune și eu am vrut să îmi dovedesc că nu sunt nebună. Am văzut în el niște lucruri care m-au deranjat. Și am vrut să văd dacă și ea a trecut prin aceleași lucruri ca să știu dacă să merg mai departe cu Cătălin sau nu. Și el a rămas șocat să am sunat-o pe Oana. M-a liniștit Oana cu vorbe, încurajări, confirmări. Cred că ea a simțit de ce am sunat-o. Nu m-a bătut. Eu și Cătălin ne-am blocat”, a declarat Vanessa, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel