Această rețetă de varză murată cu carne de porc este gustoasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
1 kg carne de porc
1,5 kg varză murată
2 linguri de ulei
2 lingurițe chimen semințe
3-4 cepe medii
sare, piper negru proaspăt măcinat
1 lingură boia dulce de ardei
cimbru
1 foaie de dafin
500 ml moare de varză
Mod de preparare:
Punem într-o oală mare, uleiul și semințele de chimen. Punem carnea de porc tăiată cuburi. Lăsăm până se rumenește puțin, aproximativ 20 de minute.
Punem ceapa tocată, piperul și sarea. Lăsăm 10 minute și punem și boiaua dulce.
Stingem totul cu 2 căni de moare de varză și acoperim parțial cu un capac. Lăsăm 30 de minute la fiert. Mai completăm cu apă dacă este nevoie.
Punem varza murată, cimbru și foia de dafin.
Mai punem moare de varză și lăsăm 40-45 de minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News