Vasile Ioana, în cel mai frumos loc din România: Hai să nu mai umplem buzunarele grecilor și turcilor! Veniți în acest colț de Rai!

Data publicării:
Părintele Vasile Ioana, la Pastila de Frumusețe
Descriere foto: Părintele Vasile Ioana, la Pastila de Frumusețe

Părintele Vasile Ioana a fost în vacanță într-un loc minunat.

Părintele Vasile Ioana a împărtășit cu entuziasm experiența sa din vacanța petrecută în Colibița. El a descris-o ca un adevărat colț de rai. Într-o postare pe Facebook, însoțită de un videoclip, părintele a lăudat ospitalitatea și frumusețea locului. El i-a invitat pe toți să descopere această destinație minunată.

 

„Dragii mei! Am revenit cu multă bucurie în Colibița unde deja avem prieteni! Oamenii muntelui au ceva aparte! Îți oferă ce au ei mai bun - ospitalitatea! Ne-am simțit extraordinar la Panoramic Colibița! Veniți în acest colț de rai - Colibița! Nu veți regreta!” a scris părintele Vasile Ioana.

 

În videoclip, părintele a împărtășit detalii despre vacanța sa. El a subliniat frumusețile naturale și atmosfera de pace și liniște din nordul țării.

 

„Vacanță, odihnă, pace, bucurie, relaxare. Unde? În nordul țării. Am fost în frumoasa Bucovină și în Munții Bârgăului, în Colibița, unde am fost primiți cu multă dragoste de dragii noștri frați în Hristos, oamenii de la Panoramic. Am fost și anul trecut aici, dar anul ăsta am aflat ceva în plus. Stratul de ozon de aici este la fel precum este în Munții Alpi, la peste 2000 de metri, în Soveja sau în Breaza.”

Părintele a făcut un apel către toți cei care își planifică vacanțele să aleagă destinațiile din România. El a vorbit despre avantajele multiple ale acestor locuri.

 

„Haideți în nordul țării, unde este mai răcoare, unde este pace, unde sunt mănăstiri frumoase și oameni minunați, ospitalieri etc. Piscine sunt și aici, locuri frumoase sunt și aici. Hai să nu mai umplem buzunarele grecilor și turcilor. Găsim și aici locuri frumoase și lucruri de făcut. Aici beneficiem de pacea pe care ne-o oferă țara noastră.”

În finalul mesajului, părintele Vasile Ioana a îndemnat la o vacanță în care să se îmbine spiritualitatea cu odihna și lectura.

 

„Veniți în Munții Rodnei, în Munții Călimani, în Munții Bârgăului, veniți în Munții Bucovinei. Hai să unim bucuria trăirii în Duh cu Dumnezeu, cu odihna de care avem cu toții nevoie, și să citim neapărat în vacanță. Doamne ajută!”

Mesajul părintelui a fost primit cu entuziasm de urmăritorii săi. Mulți dintre aceștia și-au exprimat dorința de a vizita Colibița și alte locuri frumoase din nordul țării.

 

VEZI ȘI: Șerban Huidu, mesaj pentru „puritanii care au aruncat cu noroi”: Mai ușor cu pianul pe scări! Ați uitat ce făceați voi?!:

https://www.spectacola.ro/serban-huidu-mesaj-pentru-puritanii-care-au-aruncat-cu-noroi-mai-usor-cu-pianul-pe-scari-ati-uitat-ce-faceati-voi_40621.html

 

VEZI ȘI: Mara Bănică: Pagubă imensă! În situația mea sunt sute de români. Mi se pare strigător la cer:

https://www.spectacola.ro/mara-banica-paguba-imensa-in-situatia-mea-sunt-sute-de-romani-mi-se-pare-strigator-la-cer_40622.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel