Veste cumplită pentru Lidia Buble. A murit un important membru al familiei - Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Pexels
Descriere foto: Sursa: Pexels

Cântăreața Lidia Buble a făcut un anunț trist pe rețelele sociale.

Lidia Buble a împărtășit cu fanii ei că a pierdut un om drag din familia sa. Este vorba despre bunicul său, care a murit. 

Lidia Buble are o perioadă dificilă. La scurt timp după ce a fost sancționată cu amendă și suspendarea permisului auto, artista a mai primit o veste tristă. Bunicul ei, unul dintre cei mai îndrăgiți membri din familie, a murit. Cântăreața a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el și două videoclipuri prin care a rememorat momentele frumoase petrecute alături de bunicul său.

”Bunicuțul meu de poveste”

 

”Bunicuțul meu de poveste”, a scris Lidia Buble și a atașat o fotografie în care apare alături de bunicul ei.

Sursa fotografie - Instastory, Instagram Lidia Buble

Într-un alt clip, Lidia Buble l-a surprins pe bunicul ei în momentul în care mânca jeleuri. „Iubirea mea”, a scris artista la descrierea clipului.

Și Lorena, una din surorile Lidiei Buble, a transmis vestea cumplită, care s-a abătut peste familia lor.

„Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer. Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată! Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a transmis Lorena pe contul personal de Instagram.

Citește și - Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO - https://www.spectacola.ro/theo-rose-a-plans-la-vocea-romaniei-cine-sunt-fratii-care-i-au-uimit-pe-jurati-pana-la-lacrimi-video_41623.html  

Citește și articolul - Lidia Buble a comis-o, din nou! Ce a făcut de a primit amendă și a rămas fără permis

 

Lidia Buble a încălcat, zilele trecute, o regulă esențială în trafic, respectiv acordarea de prioritate. Și nu ar fi prima dată când cântăreeța are probleme cu polițiștii de la Rutieră.

”Nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă”

 

”La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Având în vedere faptul că în intersecția în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga și nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul Poliției. Vezi articolul aici!

Citește și - Lidia Buble, despre greșelile din viața sa. Cine îi este alături artistei necondiționat - https://www.spectacola.ro/lidia-buble-despre-greselile-din-viata-sa-cine-ii-este-alaturi-artistei-neconditionat-i_39901.html  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel