Veste șoc la Metropola TV. Mădălin Ionescu și-a dat demisia: „Am decis să fac o pauză de televiziune”. Care e condiția pentru a reveni pe micul ecran

Data actualizării: | Data publicării:
Mădălin Ionescu. Captură video: YouTube/Metropola TV
Descriere foto: Mădălin Ionescu. Captură video: YouTube/Metropola TV

Mădălin Ionescu a anunțat că și-a dat demisia de la Metropola TV. Prezentator TV a decis să facă o pauză de la televiziune, dar a dezvăluit și ce se va întâmpla cu soția lui, Cristina Șișcanu, care lucrează la același post.

Mădălin Ionescu și-a dat demisia de a Metropola TV după 3 ani. Cunoscutul prezentator a intrat în familia postului de televiziune în 2021, acolo unde telespectatorii au putut să-l vadă din nou pe micul ecran, după plecarea sa de la Kanal D.

Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV: : „Am decis să fac o pauză de televiziune”

Cunoscutul prezentator TV a prezentat „Istoria secretă a umanității” în cadrul emisiunii „Mădălin Ionescu Show”. Acesta a anunțat pe pagina sa de Instagram că la finalul anului trecut a încheiat contractul cu Metropola TV și a decis  să ia o pauză de la aparițiile pe micul ecran. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu își va continua colaborarea cu televiziunea, unde va modera după 20 ianuarie emisiunea „După faptă și răsplată”.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune, cel puțin la debutul acestui an, dar Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. O puteți vedea începând de pe 20 ianuarie, sâmbăta și duminica, așa cum a obișnuit publicul, cu un proiect care chiar are succes, 'După faptă și răsplată'. Eu voi reveni în curând cu proiectele personale pe online”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

„Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”

Cunoscutul prezentator a ținut să menționeze că își va continua activitatea pe rețelele sociale, acolo unde are o vastă comunitate de urmăritori.

„Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online. Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, 'Istoria secretă a umanității', care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a spus Mădălin Ionescu.

Motivul pentru care Mădălin Ionescu a fost dat afară de la „Acces Direct”

În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Mădălin Ionescu a dezvăluit motivul pentru pentru care, în anul 2010, a fost dat afară de la emisiunea „Acces Direct”, care pe atunci era difuzată la Antena 1.

„Nu vreau să dau vina pe nimeni, nici pe reacția unui management care se gândea în primul rând la produs. Prima reacția a managementului a fost să-și apere produsul, să mă țină acolo cât timp se mai poate, că nu știau cum va reacționa publicul. Publicul m-a urmat peste tot, oriunde m-am dus, doar că eram primul într-o astfel de situație. Eram pe prima pagină a ziarelor, timp de două luni. Paparazzi dormeau în parcarea blocului în care locuiam, iar eu și Cristina ne uitam la ei. A fost inimaginabil. 

(...) I-am iertat, nu am resentimente. Am învățat ca în viață să mă eliberez de orice fel de încărcătură de balast. Sunt un tip care are suficientă experiență să poată să întindă mâna unei persoane, inclusiv cuiva care a greșit, și să discute. Nu mai am aceste probleme în interiorul meu. (...) Eram în vacanță și mi-am dat seama că voi fi sacrificat, deși eram lider de audiență. Am fost scos de la prezentarea „Acces Direct”. M-au sunat șefii cât eram în vacanță, era Irina Radu. Vestea bună era că ar fi trebuit să rămân în trust. Eu nu am considerat că e o veste prea bună în acel moment”, a povestit Mădălin Ionescu în emisiunea online „În oglindă”, lui Mihai Ghiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel