Vica Blochina: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu există niciuna mai mișto ca mine”

Data publicării:
Vica Blochina, captură video Youtube, TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU
Descriere foto: Vica Blochina, captură video Youtube, TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU

Vica Blochina spune cât de mult și-a schimbat valorile din prezent, față de cum acestea erau în trecut, când banii și distracție contau cel mai mult pentru ea.

Vica Blochina și-a găsit acum ceva timp vocația. Vedeta s-a apucat intens să studieze numerologia și este mai determinată ca niciodată pentru a acumula cât mai multă informație și pentru a ajuta cât mai multe persoane la a-și găsi fericirea și echilibrul în viață. Astfel, chiar dacă a avut un trecut destul de tumultos, aceasta spune că s-a schimbat complet și că are alte priorități în prezent. 

„Cred că lucrurile sunt cum trebuie, probabil că nu aș fi ajuns aici în trecut, pentru că nu aveam aceeași înțelepciune. Aveam alte priorități, distracție, Mykonos, mașini, eu nu înțelegeam ce înseamnă lucrul ăsta, ci că trebuie să ai bani. Acum nu mă gândesc la ban ca la hârtie, îl privesc ca pe o energie, pe care vreau să o atrag prin oameni. Înainte puteam să calc pe cadavre pentru bani, nu conta. Dacă eram cu un iubit, puteam să nu muncesc, să stau bine mersi și să mă întrețină.”, a declarat Vica Blochina în cadrul podcastului Tare de tot.

Citește și: Andreea Esca, întrebată în direct despre salariul pe care-l câștigă la Pro TV. Ce răspuns a oferit celebra prezentatoare

„99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu”

Mai mult, Vica spune că a învățat și să se iubească extrem de mult, lucru pe care nu-l fac majoritatea femeilor. Astfel, blondina spune, fără pic de modestie, faptul că este una dintre cele mai „top” femei din țara noastră din câte cunoaște ea. Totodată, aceasta susține că este invidiată de multe alte doamne, deși acestea nu recunosc acest lucru.

„Eu tot timpul am muncit, tot timpul trebuie să fac ceva. 99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu, viața mea, prin ce am trecut eu și unde am reuști să fiu. Când mă uit la mine sunt mândră, mi se pare că nu există nicio femei mai mișto în România ca mine, mai capabilă, curajoasă, nu mai există una mai asumată decât mine. Eu sunt top, mă iubesc super mult. 99% dintre femei nu se iubesc pe ele, la bărbați e diferit. Femeile nu au stimă de sine.”, a mai spus blondina. 

VEZI și: Robert Moscalu, revoltat pentru că Zanni a primit a doua șansă la Survivor: „Toată lumea își dorea, eu m-am ofticat puțin că s-a întors”

Ce spune despre femeile aflate la conducere

În final, Vica Blochina și-a spus părerea și cu privire la condiția pe care o are femeia în societate, cât și bărbatul. De asemenea, blondina a dezvăluit și care este lucrul pe care nu l-ar concepe în viața copilului său.

„Femeile sunt pline de îndoieli, au alt psihic, bărbatul este altfel. Acolo unde conduce femeia e nenorocire maximă, sunt cele mai răzbunătoare, bărbații nu bagă în seamă. S-au feminizat bărbații. Eu o să-ți spun părerea mea. Totul atât timp cât este în limita bunul simț. Eu sunt de acord cu orice, dar nu vreau ca copilul meu să crească și să spună că vrea să fie... (n.r. să-și schimbe sexul), accept, e ok, dar să nu exagerăm.”, a continuat ea.

Citește și: Sorin Pușcașu, despre scandalurile cu Andrei Ciobanu de la Survivor:„Am simțit că avea ceva personal cu mine. Mi-e rușine de rușinea lui”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel