Vichi Răileanu este însărcinată. Actrița este în culmea fericirii/ video

Data publicării:
Victoria Răileanu, foto Instagram
Descriere foto: Victoria Răileanu, foto Instagram

Vichi Răileanu este în culmea fericirii. Actrița le-a dezvăluit fanilor că este însărcinată. 

Vichi Răileanu trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. În urmă cu puțin timp, actrița a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a fost cea care a făcut marele anunț, pe rețelele de socializare, într-un filmuleț în care își arată burtica. 

Vichi Răileanu este însărcinată

Vichi Răileanu a publicat un filmuleț, pe rețelele de socializare în care poartă o rochie roșie, lungă și mulată, care îi scoate în evidență burtica de graviduță. Fanii au sărit imediat să o felicite pe vedete pentru vestea cea mare. 

„Ce frumos!!Bucurie mare!/ Ce norocoasă ești! Sarcină ușoară și un copil la fel de minunat ca primul/ Cat de tare pot sa ma bucur pentru voi, dragii mei dragi!!! / Doamne…. deci cum stăteai cu spatele am spus: este insarcinataaaaaaa doamne cat mă bucur/ Felicitări!!! Ești superbă!!! Vă iubim„, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Vichi Raileanu are un băiețel din mariajul cu Conrad Mericoffer, actualul soț al Anei Odagiu. După șaăte ani de relație, cei doi au decis să pună capăt relației. În mai puțin de doi ani, actrița l-a întâlnit pe Adrian Ștefănescu, bărbatul cu care s-a logodit în 2023 și pe care îl va face tătic în anul 2024. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)

Victoria Raileanu, cea mai importantă lecție pentru fiul ei

Vichi Răileanu a fost invitata Georgianei Ioniță-Toader, în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, acolo unde a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care i-a oferit-o fiului său. 

„Care ar fi cea mai importantă lecție pe care ai vrea ca fiul tău să o învețe de la tine?”, a fost întrebarea Georgianei Ioniță Toader.

„Aș vrea să îi insuflu bucuria de a fi în viață pur și simplu. Pentru că, din punctul meu de vedere, cel mai mare dar care ne-a fost dat este pur și simplu că ne-am născut și de foarte multe ori uităm chestia asta și ne băgăm cu capul în probleme și aia nu-i bine, aia nu-i bine. Și uităm să ne dăm seama de ce am venit noi pe pământ. Și asta aș vrea să nu uite, de fapt. Nu să îl învăț. Pentru că noi toți cred că venim cu uimirea asta cu care venim pe pământ. 

Să nu uite, să nu uite să se bucure de chestiile astea cele mai mici, mai ales din natură, care ne bucură sufletul de fiecare dată. Nu știu, când mergem pe un traseu, la munte sau când suntem la țară. Aș vrea practic mai mult să nu uite ceva decât să-l învăț eu, pentru că eu sunt convinsă că noi toți venim pe Pământ cu niște lecții esențiale, deja știute. Sigur, aici deja contează cât ne implicăm noi, ca părinți. Dar eu cred că eu, pentru Carol, pentru băiatul meu, sunt mai mult ca un ghid. Nu vreau să-i arăt, te vei duce încolo sau te vei duce încolo. Eu mai mult vreau să-l ghidez, să îmi dau seama pe ce traseu vreau să meargă și eu, să fiu acolo, undeva pe lângă el, să-l mai ajut din când în când.  Asta aș vrea, să nu uite bucuria”, a declarat Victoria Raileanu în emisiunea de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță. La ce nivel crede că ar putea ajunge fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță: ”Să le fie rușine celor care au spus ceva rău...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel