Victor Rebengiuc se retrage din treatru. Anunțul făcut cu ochii în lacrimi: „Trupul nu-mi mai permite”

Data publicării:
Victor Rebengiuc. captură video YouTube
Descriere foto: Victor Rebengiuc. captură video YouTube

Vctor Rebenciug a făcut anunțul marcant pentru lumea artistică. Actorul s-a retras definitiv de pe scena teatrului.

La onorabila vârstă de 90 de ani, artistul Vctor Rebenciug  s-a despărțit pentru totdeauna de scena care i-a fost alături timp de decenii. Cariera sa a durat peste șapte decenii, iar maestrul Victor Rebenciug a stârnit lacrimile publicului prin prestația sa, dar și prin momentul în care a anunțat despărțirea de profesia care l-a consacrat. Fiind decorat, printre altele, și cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de cavaler și decorația "Nihil Sine Deo" oferită de regele Mihai I, artistului i-a fost foarte greu să renunțe la una dintre iubirile sale de o viață- scena.

Vezi și: Cum și-au adus aminte Magda Catone și Carol Ionescu de actorul Șerban Ionescu: „O manifestare a dorului mamei” EXCLUSIV

Vezi și: Florin Piersic Jr., reacție după ce a fost criticat pentru gluma făcută Ancăi Țurcașiu: „Mă dau cu rimel”

Nu mai merge!

Victor Rebengiuc s-a despărțit de scena teatrului în cadrul celei de-a 30-a ediții a Festivalului de Teatru de la Sibiu.  Artistul a jucat în piesa  „Tatăl”, o poveste unde sunt abordate diferite aspecte ale vieții de familie. Încă de pe anul trecut, actorul anunța că se retrage. Motivul principal este starea de sănătate precară.

„Nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”, spunea Victor Rebengiuc în urmă cu un an, potrivit kfetele.

Vezi și: Cristi Brancu și Oana Turcu, secretul unei căsnicii fericite. Cum reușesc să mențină pasiunea: „E foarte important”

Vezi și: Întâlnire cu Arta: Magda Catone și Carol Ionescu ne aduc Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” / VIDEO

M-a rupt!

Una dintre persoanele prezente la ultimul eveniment la care a participat Victor Rebenciug declară că a fost foarte emoționat de celebrul artist. Acesta a recunoscut că piesa jucată l-a pus pe gânduri, chiar i-a dat de gândit în privința comportamentului său. Martorul precizează că au fost lacrimi în rândul publicului în urma anunțului artistului.

„M-a rupt! Ne-a marcat, a fost un subiect care te pune, te pune foarte mult pe gânduri și trebuie să ne schimbăm comportamentul.', Ne-a plăcut foarte mult.. Și spectacolul în sine și să îl vedem pe Victor Rebenciuc. Înțeleg că este una dintre ultimele reprezentații sau ceva de genul. Și a ieșit în lacrimi de acolo.', Și eu am fost printre persoanele care au lăcrimat în timpul spectacolului”, au fost doar câteva dintre reacțiile spectatorilor care au asistat la ultima interpretare a maestrului Victor Rebengiuc, potrivit kfetele.

Vezi și: Fiul lui Alexandru Arșinel, distrus de moartea părinților săi: "Mă simt rău. Nu este un lucru deloc ușor"

Vezi și: Carmen Tănase, motivul pentru care plânge la serialele în care joacă: „Bătrânețea nu își permite să se lipească de mine”

Vezi și: Lumea filmului este în doliu. Paxton Whitehead, actorul din serialul „Friends”, s-a stins din viață, în urma unui accident

Vezi și: Rodica Mandache şi tânărul actor Eduard Păuna aduc Aplauze pentru poet... pe scenă, la FITS, pe 28 iunie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel