Victor Slav arată impecabil la 43 de ani. Metoda inedită prin care se menține în formă: „În schimb nu mă pot abține niciodată de la înghețată”

Data actualizării: | Data publicării:

Victor Slav nu se poate abține de la înghețată, dar are o metodă prin care se ține departe de acest aliment.

Victor Slav a intrat în atenția publicului după ce își făcuse publică relația cu Bianca Drăgușanu, cu care are și o fetiță, pe Sofia. Totul s-a întâmplat între 2013-2014, când relația lor nu avea să dureze mai mult de un an. De asemenea, el era prezentator meteo la Pro TV, fiind și model.

Mulți l-au invidiat pentru trupul sculptat, iar acum el vine cu dezvăluiri în privința stilului său de viață, care îl face să arate ireproșabil la 43 de ani.

Vezi și: Victor Slav, în doliu. Tatăl său s-a stins din viață: „Era perfect sănătos. Nu mai sunt om”

„Aș mânca de toate și în cantități mari. În pandemie m-am îngrășat și atunci am avut cele mai multe kilograme!”, ne-a povestit Victor Slav care încearcă să își stăpânească acum pofta de mâncare ținând post intermitent. ”, a spus el, pentru Click.ro

Este fanul postului intermitent, metodă pe care au mai adoptat-o și alte celebrități din România. Cu toate că nu este primul, pentru Victor Slav funcționează de minune această cale:

Vezi și: Victor Slav e din nou burlac. Prezentatorul și Selina s-au despărțit în secret: „Fiecare e liber să facă ce vrea”

“Eu țin acum post intermitent iar în  în cele 8 ore în care ai voie să mănânci, eu mănânc doar o dată  pentru că îmi este foarte bine așa și nu îmi este foame, nu stau să mă gândesc la mâncare, am foarte multă treabă și alerg de colo-colo. În schimb nu mă pot abține niciodată de la înghețată și de aceea nici nu am în casă așa ceva”, a povestit Victor Slav, pentru sursa menționată.

În ceea ce o privește pe Sofia, Victor nu face decât alegerile bune, dorind să o răsfețe pe micuță cât mai bine:

„Este fata lui tata și nu prea pot să mă abțin, îi cam fac toate poftele, se întâmplă cam ce vrea ea. Încercăm să îi facem toate plăcerile. Cred că e normal și cred că toți părinții le fac poftele copiilor. Sunt un norocos pentru că îi place foarte mult școala și este foarte sociabilă, o mai și duc, o mai și iau de la școală”, a mărturisit  Victor Slav.

El și-a refăcut viața după Bianca Drăgușanu, fiind cu Selina, femeie despre care și Bianca Drăgușanu a avut numai păreri bune. Relația lor a trecut prin bune și prin rele, dar astăzi cei doi se regăsesc unul în brațele celuilalt:

Vezi și: Bianca Drăgușanu, scandal cu o mămică de la școala fiicei sale: „Mă jignea. Mi-a zis că data viitoare vine și...”

„Cu actuala lui se înțelege bine pentru că ar fi, nu știu, stupid să nu se înțelege bine. Eu nu cred că el ar alege vreodată o femeie proastă, numai o femeie proastă nu s-ar înțelege bine cu copilul bărbatului cu care stă în casă. Iar cu Gabi se înțelege foarte bine, sunt prieteni, vorbesc, au secrete, ieșim împreună la masă, avem activități împreună. Am fost la mare împreună, suntem ok', a mai spus Bianca pentru Playtech.

Vezi și: Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu Victor Slav, la aproape 10 ani de la divorț: "Cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel