Victor Vrînceanu i-a interzis vehement un lucru Andreei Antonescu, ce ține de fetița lor: „Sub nicio formă. Nu am să acceptat niciodată”

Data publicării:

Victor Vrînceanu, fostul partener al Andreei Antonescu, a dezvăluit cum reușesc cei doi să-și gestioneze timpul petrecut cu micuța pe care o au împreună.

Andreea Antonescu a pus deja de câteva luni bune de zile punct relației sale cu tatăl micuței Victoria. Ea și Victor Vrînceanu au trăit o poveste intensă de dragoste, însă se pare că din diferite motive, știute doar de cei doi, inevitabilul s-a produs, iar despărțirea a venit și ea. Cu toate acestea, cei doi foști parteneri sunt nevoiți să păstreze legătura de dragul micuței lor, care are nevoie de ambii părinți în viața sa, pentru a crește armonios. Tatăl Victoriei spune, însă, că se implică cât de mult poate în creșterea fiicei sale și îi plătește lunar pensia alimentară cerută de solistă, chiar dacă inițial nu a acceptat în totalitate ideea. 

„Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună.

Exclus să comentez astfel de lucruri (n.r. cât plătește pensia alimentară). Revenind la suma înaintată de ea, am stat și m-am gândit mult, pentru că nu iau niciodată decizii sub impulsul momentului. Peste două zile i-am scris pe whatsapp că accept să îi dau suma pe care a cerut-o. Până la urmă banii sunt pentru fiica mea, Victoria. Și nu aș vrea vreodată ca Andreea să simtă că m-am opus sau am negociat cu ea. I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună în ziua de 15, sau poate mai devreme.”, a declarat Victor Vrînceanu, potrivit cancan.

Citește și: Cum s-a acomodat fiica Andreei Amtonescu în România. Dezvăluirile făcute de vedetă după ce s-a întors din SUA

Ce i-a interzis vehement Andreei Antonescu

Există totuși și o cerere pe care bărbatul i-a respins-o din plin vedetei, care nu are voie să o expună pe micuța Victoria pe rețelele de socializare. Chiar dacă multe vedete obișnuiesc să facă acest lucru, Victor Vrînceanu nu consideră deloc acest gest ca fiind unul favorabil pentru un copil care nu are niciun an împlinit.

„Am spus clar că nu sunt de acord sub nicio formă cu expunerea Victoriei pe rețelele sociale și în scopuri comerciale. Nu am să accept niciodată ca fiica mea de 10 luni să fie folosită în campanii de promovare de diverse produse. Păi, noi părinții ei, pentru ce muncim? Ca să o protejăm și să o ferim de astfel de lucruri. Așa mi se pare normal. Și mai e un aspect extrem de important.”, a continuat acesta, pentru sursa citată.

Citește și: Andreea Antonescu și-a câștigat primii bani într-un mod inedit. Fetița de numai șase ani care a făcut 1600 de lei

Și-ar dori să petreacă mai mult timp cu fiica sa

Victor Vrînceanu spune că și-ar dori, de asemenea, să petreacă și mai mult timp cu fiica sa. Acesta i-a propus, astfel, vedetei să împartă egal timpul de vizită. Dacă aceasta a fost de acord inițial, solista nu i-a oferit în final drepturi egale tatălui fiicei sale.

„Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord. După care a urmat o perioadă în care a acceptat. După care, din nou, s-a sucit.

(...) De unde eram obișnuiți și înțeleși pentru împărțirea timpului petrecut cu Victoria în mod egal, acum mi-a spus că îmi oferă două weekend-uri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămânii.”, a continuat acesta.

Citește și: S-a schimbat relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu? Ce s-a întâmplat de când au devenit mame



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel