VIDEO Viral: I-a uimit pe toți! Răsturnare de situație cu o pisică adusă la un adăpost

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură din video (Facebook / Tierheim Bergheim)
Descriere foto: Sursa foto: captură din video (Facebook / Tierheim Bergheim)

O pisicuță, aparent abandonată, i-a lăsat mască pe îngrijitori.

Pisica a fost adusă la adăpostul pentru animale din Bergheim, Germania. Însă aceasta a avut un comportament neobișnuit de agresiv, fapt care a dus la identificarea sa ca fiind o pisică sălbatică europeană, conform UPI.

Adăpostul pentru animale Bergheim a transms faptul că felina a fost adusă de o persoană care a găsit-o singură pe un drum și a fost îngrijorată de comportamentul agresiv al animalului și de refuzul acestuia de a mânca. Pisica a fost găsită pe un drum de țară.

Astfel, îngrijitorii adăostului au suspectat că pisoiul nu părea deloc a fo o pisică domestică. Prin urmare, au contactat centrul pentru animale sălbatice Retscheider Hof. În concluzie, s-a confirmat că animalul era o pisică sălbatică europeană și, totodată, o specie protejată.

Video

Centrul pentru viața sălbatică a spus că pisica sălbatică tânără este îngrijită împreună cu un alt membru al speciei sale până când vor fi suficient de maturi pentru a fi reintroduși în sălbăticie.

Vezi și - Un superb exemplar de pisică sălbatică, surprins şi fotografiat în Parcul Naţional Retezat - https://www.spectacola.ro/un-superb-exemplar-de-pisica-salbatica-surprins-si-fotografiat-in-parcul-national-retezat_34562.html 

 

„Facem tot posibilul să le facem șederea cât mai confortabilă. Fiecare progres pe care îl fac este urmărit aici cu mare entuziasm și speranță”, a menționat pentru The Dodo un purtător de cuvânt al centrului pentru animale sălbatice.

Citește și articolul - O pisică pierdută a uimit pe toată lumea. Misterul apărut după ce a parcurs 1.300 de kilometri în 60 de zile - VIDEO

 

Un cuplu din California, Statele Unite ale Americii, şi-a pierdut pisica, atunci când erau în excursie și se plimbau, în parcul naţional Yellowstone, din Statele Unite. 

În decurs de două luni și-au căutat felina, care, ulterior a fost găsită într-un final la aproximativ 1.300 de kilometri distanţă de Yellowstone, scrie presa americană.

Cum s-a pierdut pisica

 

În luna iunie 2024, cuplul a plecat în camping în parcul naţional Yellowstone, care se află în statul american Wyoming. Acolo pisica lor s-a depărtat de ei și a fugit în sălbăticie. Prin urmare, pisica, Rayne Beau, nu a mai fost văzută timp de două luni. În timpul acestei excursii, cuplul a căutat-o în fiecare zi, au pus jucării și mâncare în anumite locuri, însă fără niciun succes. Vezi continuarea articolului aici!

Citește și - Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță https://www.spectacola.ro/adio-monica-birladeanu-schimbare-surpriza-dupa-nunta-cu-valeriu-gheorghita_42196.html 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel