Această rețetă de vinete în sos de roșii este ușor de preparat și gustoasă.
Ingrediente:
2 vinete
150 ml sos de roșii
1 lingură rasă pastă de roșii
2 căței de usturoi
1/4 legătură pătrunjel
150 ml ulei extravirgin de măsline
sare
Mod de preparare:
Vinetele vor fi tăiate felii. Într-o cratiță se pune ulei și se prăjesc feliile de vinete circa 6 minute. Se scot vinetele într-un bol.
În uleiul rămas se pune usturoiul strivit și se călește 1 minut.
Se adauga sosul si pasta de rosii si 1/2 din patrunjelul tocat.
Se pun vinetele înapoi în cratiță, se presară cu sare și se toarnă 200 ml apă.
Se aduce la punctul de fierbere și se dă focul mai încet. Se lasă la fiert 10 minute cu un capac deasupra.
Presărați pătrunjel.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News