Violeta Niță, prietena lui Zanni, acuzații dure la adresa lui Iancu Sterp! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Violeta Niță, prietena lui Zanni, a făcut acuzații dure la adresa lui Iancu Sterp! Aceasta a spus ce nu au văzut telespectatorii la TV, după ce Ștefania Ștefan a fost eliminată. „Nu e interzis să vorbim, nu?”, a întrebat femeia în cadrul unei emisiuni în direct.

Competiția Survivor All Stars devine din ce în ce mai acerbă. Reality show-ul din Republica Dominicană se apropie de final, așa că rămân din ce în ce mai puțini concurenți, iar acum apar tot felul de dezvăluiri pe care telespectatorii nu le-au văzut în fața micului ecran.

Violeta Niță, prietena lui Zanni, acuzații dure la adresa lui Iancu Sterp! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars

Ediția difuzată joi, 16 mai, a stârnit controverse, după ce Ștefania Ștefan a fost eliminată în urma duelului cu Zanni. Ei bine, după ce fosta Războinică a plecat acasă, unul dintre concurenți, și anume Iancu Sterp, ar fi a fredonat o melodie, ale căror versuri nu ar fi putut fi difuzate la televizor. Pentru că versurile erau indecente, Pro TV nu ar fi putut da la TV acele secvențe. Aceste dezvăluiri au fost făcute de Violeta Niță, prietena lui Zanni, în direct, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

„Oradea cât e de mare, nu găsești o fată mare. Du-mă la, du-mă la. Numai una singură, nu mai știu cum o chema, du-mă la, du-mă la, la, la, la”, a fredonat Iancu Sterp, după plecarea Ștefaniei Ștefan din competiția Survivor All Stars.

„Sper ca oamenii să vadă că aseară emisiunea s-a terminat cu cineva (n.r. Iancu Sterp) cântând un cântec. Știți versurile cântecului respectiv?! Versurile melodiei respective erau ceva legat de «Nu mai găsim fete nu știu cum». Este o melodie cântată de un domn din Oradea. Printre aceste versuri spune: «Ți-am cumpărat chiloți cu găurele pe mărimea...» era ceva cu p. Cred că «pâinii mele», având în vedere că Iancu este cel care spune rugăciunea la masă de fiecare dată. Nu e interzis să vorbim de Iancu, nu?”, a spus Violeta Niță, prietena lui Zanni, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Cătălin Măruță a intervenit, menționând că Iancu Sterp este principalul contracandidat al lui Zanni, sugerând că poate aceste acuzații sunt o strategie. „Nu, nu, chiar te rog, dar mi se pare că tu ți-ai mutat acum, pentru că Iancu este principalul contracandidat al lui Zanni, toate armele asupra lui”, a precizat Cătălin Măruță.

„Nu ar fi corect să vorbim de toți? Nu ar fi corect să punem în antiteză cum s-a comportat Zanni și cum s-a comportat Iancu?!”

Violeta Niță a insistat că scopul ei nu este de a-l discredita pe Iancu Sterp, ci de a aduce la lumină comportamentele din cadrul competiției.

„Nu. Cătălin, spun din suflet. Nu de asta, ci pentru că nu se vorbește. Nu ar fi corect să vorbim de toți? Nu ar fi corect să punem în antiteză cum s-a comportat Zanni și cum s-a comportat Iancu?! (...) Știm de ce au venit aici (n.r. în emisiune) reprezentanții anumitor concurenți. Probabil că au venit cei care sunt mai puternici în competiție, nu știu”, a declarat Violeta Niță, prietena lui Zanni, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cătălin Măruță a subliniat transparența emisiunii, explicând că au fost invitați în emisiune toți concurenții eliminați de la Survivor și toți cei care au vrut să-și exprime opinia.

„Au venit la emisiune totdeauna cei care erau eliminați de la Survivor, adică suntem foarte transparenți”, a ținut să precizeze prezentatorul TV.

Te-ar putea interesa și: Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel