Viviana Sposub și George Burcea sunt mai fericiți ca niciodată la 4 ani de când s-au cunoscut la Ferma: Ne-a schimbat viața!

Data publicării:
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Sunt 4 ani plini de experiențe pentru George Burcea și Viviana Sposub. Cei doi au trecut prin bine, dar și prin greu, fiind aproape de o despărțire definitivă nu cu mult timp în urmă.

​Viviana îi arată lui George Burcea că îl iubește la nebunie, mai ales că astăzi cei doi îndeplinesc 4 ani de când se cunosc.

Povestea lor de dragoste a început la Ferma Vedetelor, unde iubirea s-a aprins imediat când s-au văzut. Deși inițial nimeni nu ar fi bănuit că cei doi ar putea forma un cuplu, ei au demonstrat tuturor românilor că dragostea poate învinge în absolut orice împrejurare.

„4 ani… Unii sărbătoresc ziua primului sărut, alții ziua în care au decis să formeze un cuplu. Noi sărbătorim ziua în care ne-am cunoscut. 7 August 2020 a fost ziua în care am intrat în Ferma și ziua care ne-a schimbat amândurora viața din multe puncte de vedere”, a scris Viviana Sposub, punând și un videoclip cu ea și iubitul său, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

 

Despărțirea de la sfârșitul anului trecut a fost anunțată pe surse, după care Viviana Sposub a confirmat vestea dureroasă. Deși ei nu au vorbit prea mult despre motivele care au dus la o asemenea decizie, acum totul pare să fie bine.

George Burcea este foarte ocupat în State, acolo unde își desfășoară mare parte din munca de actor, iar înainte de împăcare, Viviana a mai acordat o șansă relației lor în momentul în care s-a dus și ea în America alături de el. Astfel, ei au plecat despărțiți, dar s-au întors în România împăcați.

Ce a pus și mai mult pe jar fanii este că Viviana își dorește să fie mamă, iar George Burcea are deja două fetițe cu Andreea Bălan - fosta sa soție. Procesul de custodie dintre cântăreață și Geroge este încă deschis, luptându-se acerb pentru custodia ambelor fiice amândoi.

​„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar, cu siguranță, voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna. Îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a declarat Viviana Sposub, conform Viva.

Cum a arătat împăcarea dintre Viviana și George

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea… La mulți ani, iubitule!❤️ George Burcea”, a scris Viviana Sposub pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

 

De asemenea, fanii au fost extrem de încântați de veste:

„Eram sigură că sunteți împreună, măi copii voi sunteți făcuți unul pentru celălalt.”

„Știam eu că iubirea voastră e altceva!”

„Cât de muuuult mă bucur că sunteți din nou împreună, voi vă potriviți și chiar vă stă atât de frumos împreună. V-am și văzut într-o seară la Iași, doi oameni frumoși și chiar vă doresc din suflet să rămâneți așa! Împreună și frumoși”

„Minunați! Mă bucur pentru voi! Nu mai lăsați nimic să vă despartă”

„Mă bucur sincer că v-ați împăcat!!! vă potriviți! Era păcat de voi! La mulți ani George Burcea!!! Să fii fericit și iubit!”, au fost doar câteva dintre comenatriile fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel