Vlad Gherman nu o invită pe Cristina Ciobănașu la nunta cu Oana Moșneagu: „Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, am discutat cu ea”

Data publicării:

Vlad Gherman a dezvăluit mai multe detalii despre nunta sa, ce are loc anul acesta.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc intens pentru momentul cel mare, în care vor spune oficial „Da” în fața stării civile. Cei doi vor să fie totul cât mai bine pus la punct, pentru cel mai important moment din viața lor și nu-și doresc să transforme această zi specială într-un eveniment extrem de fastuos. Tocmai din acest motiv, actorii au o listă mai restrânsă de invitați, de pe care numele Cristinei Ciobănașu lipsește. Vlad Gherman spune că a avut o discuție deschisă cu fosta iubită, care i-a spus că nu și-ar fi dorit oricum să fie prezentă.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

VEZI și: Cum a fost primit iubitul Cristinei Ciobănașu în familia acesteia: „A fost o perioadă dificilă și pentru ei, dar și pentru mine”

Cristina CIobănașu ia și ea în calcul nunta

În timp ce fostul ei iubit a ales deja locația, data nunții, dar și nașii, Cristina Ciobănașu vorbea și ea recent despre nuntă. Chiar dacă planurile sale cu actualul iubit nu sunt la fel de evoluate, actrița spunea că s-ar vedea în fața altarului alături de el.

„Am vorbit și noi, da (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru mine, pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine și confortabil unde suntem, încât nu ne grăbim nicăieri”, a mărturisit Cristina Ciobănașu, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

VEZI și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au ales nașii. Este vorba despre o actriță celebră și soțul ei: „Îi iubim foarte mult”

În pandemie și-au dat seama că trebuie să se despartă

Decizia șocantă pentru fani a venit în pandemie, când Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au realizat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, așa cum credeau toți cei din jurul lor.

„Au fost anumite discuții, a venit pandemia și asta cred că ne-a afectat cel mai mult. Într-adevăr, în pandemie, ne-am dat seama că noi nu prea ne găseam subiecte de discuție, nu prea vorbeam. Ea citea o carnea, mai vedea un serial, asculta muzică, eu mă uitam la seriale. Nu interacționam. Deși sesizasem și eu asta și pe mine nu mă afecta atât de mult, eu ziceam că e o perioadă și o să treacă, pentru Cris a avut un alt impact, pe ea a afectat-o puțin mai mult. Acum, ca să ajungem la momentul despărțirii, a fost ceva pe care ea a simțit-o și a propus-o.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel