Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cu ochii în lacrimi imediat după nuntă: „Să ne bucurăm din plin de tot ce urmează, poate în curând de un Gherman mic”

Data publicării:
Oana Moșneagu, Vlad Gherman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Moșneagu, Vlad Gherman, sursa foto Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au împărtășit cu fanii lor un videoclip extrem de emoționant din cea mai importantă zi din viața lor.

Au trecut deja câteva zile de când Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele în fața lui Dumenzeu și și-au jurat iubire eternă. Acum, pentru a-i face și pe fani să simtă aceeași emoție pe care ei au experimentat-o la cea mai importantă zi din viața lor, proaspeții căsătoriți au postat un videoclip extrem de emoționant pe rețelele de socializare, pe fundalul său fiind și un text de dragoste extrem de emoționant. Nu doar cei care au privit au izbucnit în lacrimi, ci și cei doi protagoniști, care și-au dat frâu liber sentimentelor și au uitat de oamenii din jurul lor. 

„Suflet preferat de pe pământ, te iubesc! Te iubesc cu totul, cu bucuria, jocul, joaca și cheful tău de viață. Cu nesiguranțele, cu fricile, neatenția și copilul din tine, știi, îl văd mereu. E atât de frumos și de bun și de plin de viață. Întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare, ne-am întâlnit exact când eu aveam cea mai mare nevoie de tine și tu de mine.”, și-au spus Oana Moșneagu și Vlad Gherman.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu îl face praf pe Zanni: „Ce ține de caracter, educație, nimic, zero. Fă ceva cu viața ta, învață o meserie”

Vlad Gherman, cuvinte emoționante pentru aleasa inimii sale

Astfel, chiar dacă în urmă cu trei ani nu credea că va mai putea fi capabil să iubească la aceeași intensitate cu care a făcut-o pentru fosta iubită, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a fost surprins plăcut de viață, care i-a scos-o în cale pe actuala sa soție. Aactorul a ținut să-i mulțumească acesteia pentru tot ce i-a oferit până acum și pentru că, în final, l-a ales să-i fie jumătate.

„M-am îndrăgostit de tine de la prima noastră conversație, de acum 3 ani. Și tu știi că așa a fost. M-a fermecat felul tău de a fi, de la  cum priveai lumea la principiile tale bine înrădăcinate, sinceritatea ta, determinarea ta de a realiza o mulțime de lucruri în viața asta. Parcă prea scurtă… pe care o avem. M-a cucerit zâmbetul tău și râsul tău cu gura până la urechi și uite unde am ajuns.

Urmează să trăim cel mai frumos capitol al relației noastre de până acum. Mă emoționez doar scriind lucrurile astea și mă gândesc doar la imaginea din biserică, te văd lângă mine, în Altar.”, a continuat să-i spună Vlad Gherman parteneri sale de viață.

Citește și: Andreea Esca, victima furtului de identitate. Prezentatoarea, semnal de alarmă: „E foarte periculos. Eu am angajat un avocat”

Oana și Vlad Gherman, jurăminte de iubire

Spre finalul discursului, cei doi au izbucnit în lacrimi de emoție, actrița vorbind și despre posibilitatea unui copil în viitorul apropiat, semn că cei doi au discutat deja despre dorința de a-și mări familia.

„E abia începutul. Îți mulțumesc pentru tot, îți spun asta din suflet, îți mulțumesc că ai avut încredere în mine, ai avut încredere când îmi spuneai că suntem suflete pereche.”, spune Oana Moșneagu.

„Că tu vei fi soția mea și uite, ești doamna Gherman acum. Ție îți datorez șansa unei vieți netrăite în gol și nu am să te las.”, a completat soțul actriței. 

„N-am să te las, n-am să plec pentru că noi suntem suflete pereche. Îmi doresc să ne bucurăm din plin de tot ce urmează să trăim, să ne bucurăm de părinții noștri, de familie și de prieteni și cine știe, poate în curând de un Gherman mic”, a continuat Oana Moșneagu.

„Îți mulțumesc că nu ai renunțat să mă cauți, când nici nu știam că sunt pierdut.”, a încheiat Vald Gherman, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Teo Trandafir, reacție după ce Dorian Popa a fost trimis în judecată pentru consumul de droguri: „De atunci, s-au mai făcut cercetări și s-au mai întâmplat lucruri”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel