Vrei să slăbești repede și să scapi de celulită? Urmează aceste patru reguli de aur. Carmen Brumă: „Rezultate bune chiar și într-o perioadă scurtă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor săi cum îți pot intra repede în forma fizică dorită.

Au trecut sărbătorile, iar acum a început numărătoarea inversă până când vine vara. Toată lumea își dorește să reintre în cea mai bună formă până la concediul, care, în cele mai multe cazuri, se desfășoară la mare. Astfel, dacă ai intrat în criză de timp și nu știi cum să-ți reintri în formă cât mai repede, Carmen Brumă are patru sfaturi excelente pentru tine în acest sens. Nutriționistul promite că rezultatele se vor vedea extrem de repede, motiv pentru care dacă le urmezi, poți să-ți reintri în forma dorită rapid.

„Pentru că toată lumea îmi cere metode rapidă de a intra în formă de pe o zi pe alta, dacă se poate, nu se poate, am pentru voi patru soluții care dau rezultate bune chiar și într-o perioadă scurtă. 

1. Elimină zahărul, fructoza și alcoolul din alimentația ta.

2. Încearcă să bei zilnic 40 de ml de apă per kilogram, nu contează dacă este plată sau carbogazoasă. 

3. Încearcă să faci zilnic duș rece. O să-ți îmbunătățească fluxul sanguin, strânge porii, iar pielea ta va arăta mai netedă și celulita se va vedea mai puțin.

4. Ține post intermitent. Dacă ești femeie peste 35 de ani încearcă 16 ore cu 8 în zilele 1-10 ale ciclului menstrual, iar în următoarele zile încearcă să te limitezi la 12 ore de post.”, le-a transmis Carmen Brumă fanilor pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic pune la zid specialiștii care nu recomandă produsele lactate: „Păcatele lor să fie. Nici măcar nu vreau să-i bag în seamă”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Alte sfaturi perfecte pentru slăbit

Acela nu sunt însă singurele recomandări și sfaturi pe care Carmen Brumă le-a oferit persoanelor care își doresc să scadă în greutate. De-a lungul timpului, specialista a mai dezbătut acest subiect atât de popular în rândul doamnelor, dar chiar și domnilor, astfel încât, în trecut, mai oferea trei reguli de aur pentru toți cei care vor să scadă numărul kilogramelor de pe cântar. Dacă unul dintre obiceiuri se repetă și în lista de mai sus, fiind vizibil extrem de important, nu uita să le integrezi și pe celelalte noi în rutina ta. 

„3 sfaturi care te ajută să slăbești sigur:

1. Conștientizează faptul ca slăbitul e ca o cursă de maraton, important e sa păstrezi un ritm confortabil, chiar dacă e lent, ca să poți ajunge la finalul cursei. Așa că, pentru început,  fixează-ți 5 obiceiuri noi pe care să le poți respecta cel puțin o lună.
2. Nu te cântări zilnic, pentru că oscilațiile naturale ale greutății, mai ales dacă ești femeie în preajma ciclului menstrual, te pot deraia de la scopul final. Nu uit , lupta cu kilogramele se câștigă în primul rand cu psihicul! Cântărește-te doar o singură dată pe săptămână, dimineața pe stomacul gol.
3. Bea suficientă apă, consumă minimum 30 g de fibre/zi și minimum 1g proteină pe kg corp, pentru a avea o stare de sațietate și să nu-ți fie foame.”, a transmis Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 

Citește și: Ioana Ginghină a răbufnit. Actrița s-a săturat de „vedetele” care au doar apariții perfecte în vacanțe: „Înnebunesc. Vă spun că e fake totul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel