Wiz Khalifa, eliberat. Primul mesaj transmis despre România și Beach, please!

Data publicării:
Kalifa
Descriere foto: Kalifa

Wiz Khalifa a fumat o ţigară cu canabis pe scena festivalului Beach, please! de la Costineşti. Apoi, a fost ridicat de polițiști.

Ulteror, a fost eliberat și a transmis duminică un mesaj pe rețelele de socializare în care spune că nu a dorit să arate lipsă de respect față de România prin gestul său. Wiz Khalifa a zis că spectacolul susținut în țara noastră a fost minunat și că va reveni curând.

 

El a zis că polițiștii au fost „respectuoși” și l-au lăsat în libertate.

 

În urma incidentului de la festivalul Beach, please!", organizatorii au transmis următoarele:

 


„Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip.

„Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde. Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară. Vom reveni cu declarații video și audio în cursul zilei de astăzi", a zis Andrei Șelaru, co-fondator ,„Beach, please!”

Următoarele declarații vor avea loc În această noapte, imediat dupa performance-ul lui Travis Scott, în cortul de media al festivalului. Selly va fi prezent si va vorbi pe toate punctele cu privire la subiectul Wiz, dar și info despre Travis Scott”.

 

Mesajul Poliției:

 

„La data de 14 iulie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. Faţă de cel în cauză a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale”, precizează IPJ Constanţa.

 

Mesajul lui Wiz Khalifa

 

 

„Show-ul de aseară a fost minunat. Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România aprinzându-mi (un joint) pe scenă. Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec. Voi reveni în curând. Dar fără un mare joint data viitoare” – a transmis el pe X.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel