Zanni a dat cărțile pe față, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars. Ce i s-a părut cel mai greu în Republica Dominicană

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

După 5 luni dificile petrecute în Republica Dominicană, Zanni a fost desemnat marele câștigător al competiției Survicor All Stars. După ce a plecat acasă cu trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, Zanni a spus ce i s-a părut cel mai greu lucru.

Competiția Survivor All Stars a luat sfârșit de aproape o săptămână. Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu s-au luptat pentru trofeu și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, însă doar unul a ieșit câștigător. Finala Survivor All Stars a fost câștigată de Zannidache, după ce a primit cele mai multe voturi din partea susținătorilor săi.

Zanni a dat cărțile pe față, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars. Ce i s-a părut cel mai greu în Republica Domincană

După cinci luni petrecute la Survivor All Stars, cu probe dificile și condiții grele, Zanni a reușit să câștige trofeul. Într-un interviu oferit la Știrile Pro TV, fostul concurent a dezvăluit ce i s-a părut cel mai greu lucru în Republica Dominicană. Deși toată lumea se aștepta să spună că lipsa mâncării sau a celor dragi, Zanni a spus, mai în glumă, mai în serios, că cel mai dificil lucru a fost să nu se ia la bătaie cu ceilalți concurenți.

„Cel mai greu a fost să nu ne luăm la bătaie. Voiam să îi iau la bătaie pe toți. Eu sunt în fața camerelor și eu mă comport exact cum mă comport în spate. Am învățat că nu e bine să mai vorbim urât. Mi-e rușine de oamenii care mă susțin și mi-e rușine de faptul că băi, am o vârstă, am înțeles. La 20 de ani înjuram, la 21-22 stăteam la cămin, acum gata, nu mai am nicio scuză. Sunt responsabil de ceea ce scot e gură. Sunt bătrân, că psihic am 60 de ani. Pot să mă exprim și elegant. Nu mai trebuie să înjur. Înainte nu cred că reușeam”, a spus Zanni la Știrile Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Ce va face Zanni cu marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul a dezvăluit totul după ce a primit trofeul Survivor All Stars 2024: „Acesta este planul meu”

„Sunt șanse să îți faci prietenii într-o astfel de competiție, însă invidiile au fost acum destul de mari”

Mai mult, Zanni susține că este mulțumit de parcursul său pe care l-a avut în competiția Survivor All Stars. Deși a stat 5 luni în Republica Dominicană alături de ceilalți concurenți, Zanni nu este sigur dacă a legat adevărate prietenii în cadrul competiției. El a menționat că, deși există șanse de a forma legături în astfel de contexte, invidiile și tensiunile au fost atât de mari încât nu poate spune cu certitudine cine i-a fost cu adevărat prieten. 

„Sunt foarte mulțumit de mine cum m-am descurcat. Ne-am bătut frumos, bărbătește, nu am trecut nici o limită, nu ne-am înjurat, nu ne-am bătut. Acolo ajungi la niște tensiuni atât de mari încât e de apreciat că oamenii maxim au mai țipat unul la altul. Sunt șanse să îți faci prietenii într-o astfel de competiție, însă invidiile au fost acum destul de mari încât nici nu știu cine, cum, ce. Nici nu vreau să spun că nu mi-am făcut prieteni. Eu am rămas cu sufletul deschis față de toți. Îmi amintesc cu drag, chiar dacă am fost rivali, au încercat și s-au prefăcut. Nu mi-a fost frică de competitori. Eu m-aș fi luat la trântă cu toți”, a mai declarat câștigătorul Survivor All Stars 2024.

Te-ar putea interesa și: Condiția pe care a pus-o Mellina pentru a participa la Survivor All Stars. S-a aflat în seara în care a fost ales marele câștigător din Republica Dominicană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel