Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

Data publicării:
Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars
Descriere foto: Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni a vorbit despre colaborarea pe care a avut-o în trecut cu Alex Velea.

Zanni și Alex Velea au colaborat o bună perioadă de timp pe plan muzical, însă contractul dintre cei doi s-a rupt în urmă cu un an și de atunci și legăturile de prietenie. Chiar dacă au fost multe zvonuri la vremea aceea, cum ar fi faptul că celebrul artist l-ar fi înșelat pe acesta cu diferite sume de bani, aceste vorbe nu au fost niciodată confirmate de Zanni. Astfel, concurentul Survivor All Stars a dezvăluit noi informații cu privire la acest conflict și a spus de ce a încheiat, de fapt, colaborarea.

„Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri (n.r. dacă a fost furat de Alex Velea), nu am cum să răspund la asta, asta înseamnă recunoștință. Nu că m-a ajutat, pentru că unor lucruri pot să le spun pe nume. Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta.”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Nu și-au mai vorbit de atunci

Din momentul în care au decis să rupă contractul, cei doi nu s-au mai văzut sau vorbit. Zanni consideră că toate lucrurile sunt deja consumate și că totul între ei doi a fost la nivel de business, chiar dacă artistul lăsa de înțeles la vremea aceea că ține foarte mult la acesta.

„Nu m-am întâlnit cu el, să spunem ce? El mi-a spus ce avea de zis. Eu nu am crezut în nicio poveste de la începutul relației noastre. Da (n.r. crede că totul a fost la nivel de business, fără prietenie) și instinctul nu m-a înșelat niciodată, de asta am plecat. Nu vreau să intru mai mult în povești, cred că a fost o lecție bună, trebuie să plătești pentru orice în viața asta.”, mai spune campionul Survivor All Stars.

Citește și: Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

De ce a vrut să plece de la studio

Zanni spune că momentul decisiv în care și-a dat seama că locul său nu este în acel studio a fost atunci când a început să i se ceară să afișeze o altfel de imagine față de cum acesta avea, de fapt.

„Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune, trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals. E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta. Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex ca să facă și ei un story și like-uri. În studioul ăla nu era nimic real, Velea făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat.”, a mai dezvăluit el. 

Citește și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel