Zanni, atac dur în versuri la adresa lui Iancu Sterp, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Crezi că-i cumperi cu brânză/4-0, alergi după dinero”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Zannidache
Descriere foto: Captură video: Instagram/Zannidache

Zanni i-a compus versuri lui Iancu Sterp, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Finalistul competiției din Republica Dominicană a răbufnit în mediul online și l-a atacat pe fostul lui adversar.

 

Zanni este marele câștigător Survivor All Stars. După ce a reușit să-i invingă pe ceilalți concurenți, el a plecat acasă cu trofeul, dar și cu un un cec în valoare de 100.000 de euro. Întors în România de doar câteva zile, Zanni a lansat acuzații dure la adresa lui Iancu Sterp. Mai mult, cântărețul i-a compus și câteva versuri și le-a postat pe pagina sa de Instagram.

Zanni, ironii în versuri la adresa lui Iancu Sterp

În ultima ediție Survivor All Stars, Zanni a câștigat duelul împotriva lui Iancu Sterp, duel în urma căruia s-a calificat direct în finala Survivor All Stars. El l-a învins pe adversarul său cu un scor de 4-0. În urma pierderii duelului, Iancu Sterp a avut o ieșire nervoasă și a distrus tot ce i-a ieșit în cale. (VEZI DETALII AICI).

Acum, Zanni a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care a adresat câteva ironii la adresa lui Iancu Sterp. Mai mult, cântărețul l-a acuzat pe fostul său adversar că a încercat să cumpere oamenii cu brânză, însă nici așa nu a reușit să câștige trofeul și marele marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

„În vacanța ta cu cortul, eu sunt coiotul

Iau totul cum se servește tortul, iau totul, nu iau doar o felie

Dacă vrei acum, te învăț pe șmecherie

4-0, alergi după dinero, o viața mea, o viața mea

Vrei să fugi, crezi că-i cumperi cu brânză, dar eu îi cumpăr pe toți cu păianjen de pânză

 

Te-am dovedit, ți-am dat-o pe pârjoală

Te-am dovedit, te-am bătut la burta goală

Te-am bătut la c*ru gol, te-am bătut în subsol

Te-am bătut unde vrei, te-am bătut în nămol

Te-am bătut în nămol, în noroi, în gunoi

Dacă vrei, fratele meu, nu te pune cu noi”, sunt versurile pe care Zanni i le-a compus lui Iancu Sterp.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ZANNI (@zannidache)

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a spus că nu ar fi meritat să câștige Survivor: „Sunt furios, nu vreau să reacționez sub puterea impulsului”

Zanni, atac furibund către familia lui Iancu Sterp. Acuzațiile pe care i le aduce mamei Geta

Zanni a făcut în urmă cu câteva zile acuzații dure și la adresa mamei Geta. Deși spunea că îi apreciază și îi iubește pe cei din familia Sterp, mama Geta ar fi avut un comportament duplicitar. Câștigătorul Survivor All Stars 2024 a mărturisit că în momentul în care aceasta a venit în Republica Domincană l-a îmbrățișat și l-a lăudat. Cu toate acestea, după ce s-a întors din competiție, Zanni a văzut în mediul online mai multe comentarii negative de la mama Geta, care susținea că el nu merită să câștige competiția și că este pe ultimul loc.

„Deși iubesc familia Sterp, îi apreciez și am zis asta de 100 de ori, mama Geta a venit la o recompensă în care m-a luat în brațe, a spus că sunt cel mai bun, că mă iubește, că vrea să îmi facă rost de o femeie de acolo din Hațeg, să ne înrudim. Când am ajuns acasă, am văzut numai comentarii de la mama Geta cu: «Zannidache nu merită să câștige»; «Zannidache e pe ultimul loc»; «Zanniche nu merită»”, a mărturisit Zanni în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. 

Te-ar putea interesa și: Averea pe care a plătit-o TJ Miles pe inelul de logodnă dăruit Franciscăi, după întoarcerea de la Survivor All Stars: „Cam acesta e prețul. Nu e ieftin”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel