Zanni, atac furibund către familia lui Iancu Sterp. Acuzațiile pe care i le aduce mamei Geta

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni a lansat acuzații dure la adresa familiei Sterp, în special către mama Geta. Câștigătorul Survivor All Stars 2024 nu s-a mai putut abține și a spus totul public, în direct, la TV.

Zannidache a fost desemnat marele câștigător al show-ului fenomen de la Pro TV Survivor All Stars 2024. Finalistul a plecat acasă cu trofeul, dar și cu un cec în valoare de 100.000 de euro. Invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de pe Pro TV, Zanni a mărturisit că în competiție a fost contra tuturor. Fostul concurent a precizat că în momentul în care Războinicii au văzut că este un concurent extrem de bun pe plan sportiv și că îi elimină din competiție, odată ajunși acasă au început să dea comentarii negative în mediul online la adresa lui.

„Eu eram singurul contra toți. Războinicii, fiind mai mulți decât Faimoșii, au crezut că dacă se încordează mai tare la mine o să mă dea la o parte la un moment dat. Se distrau, se distrau până au văzut că îi dau afară pe toți. Atunci s-au încordat. Faptele mele din finală au fost foarte răsunătoare, ale lor nu prea, așa că au ajuns acasă și au început cu propagandă, cu brânză, cu multe altele. Concurenții au fost în spatele comentariilor din online. Ce stânga, dreapta?! Știți că vorbesc pe față”, a spus Zanni în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. 

Te-ar putea interesa și: Averea pe care a plătit-o TJ Miles pe inelul de logodnă dăruit Franciscăi, după întoarcerea de la Survivor All Stars: „Cam acesta e prețul. Nu e ieftin”

Zanni, atac furibund către familia lui Iancu Sterp. Acuzațiile pe care i le aduce mamei Geta

Mai mult, Zanni a făcut acuzații dure la adresa familiei Sterp. El a declarat că, deși îi apreciază și îi iubește pe cei din familia Sterp, mama Geta a avut un comportament duplicitar. În timpul competiției, când a venit în Republica Domincană, aceasta l-a îmbrățișat și l-a lăudat, spunând că este cel mai bun și că vrea să îi găsească o iubită din Hațeg, oraș din care provine aceasta, pentru a se înrudi. Cu toate acestea, odată întors acasă, Zanni a observat numeroase comentarii negative de la mama Geta, care susținea că el nu merită să câștige competiția Survivor All Stars și că este pe ultimul loc.

„Deși iubesc familia Sterp, îi apreciez și am zis asta de 100 de ori, mama Geta a venit la o recompensă în care m-a luat în brațe, a spus că sunt cel mai bun, că mă iubește, că vrea să îmi facă rost de o femeie de acolo din Hațeg, să ne înrudim. Când am ajuns acasă, am văzut numai comentarii de la mama Geta cu: «Zannidache nu merită să câștige»; «Zannidache e pe ultimul loc»; «Zanniche nu merită»”, a mărturisit Zanni.

Te-ar putea interesa și: Zanni a dat cărțile pe față, după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars. Ce i s-a părut cel mai greu în Republica Dominicană

„Dacă nu câștigam, eu nu mai vorbeam despre Survivor niciodată”

Cu toate că ar mai fi continuat, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, Lili Sandu, i-a sugerat să vorbească despre momentul în care a fost anunțat că este câștigătorul Survivor All Stars 2024.

„Auzi, Zanni? Hai să ne întoarcem un pic în prezent. Fiecare cu drumul lui, știi cum e, că așa e în viață. Cum a fost momentul acela când ai fost anunțat că ești câștigătorul Survivor All Stars?”, l-a întrebat Lili Sandu, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, pe Zanni.

„Am simțit că misiune s-a încheiat. Dacă nu câștigam, eu nu mai vorbeam despre Survivor niciodată. Dacă nu câștigam, tot efortul de acum 4 ani de zile, tot ce am proiectat eu pe viitor, să câștig Survivor în 2021 și Survivor All Stars, degeaba”, a spus Zanni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel