Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Data publicării:
Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni a vorbit despre situația sentimentală din viața sa.

După ce a câștigat pentru a doua oară competiția Survivor România, Zanni a reușit să intre din nou în atenția publicului și să se bucure de o popularitate aparte. Se pare că acest lucru i-a adus și admirația din partea diferitelor domnișoare, care își doresc să aibă legături sentimentale cu fostul Faimos. Partea cea mai interesantă vine abia acum, întrucât acesta spune că este momentul să-și întemeieze o familia și a început căutările cu privire la viitoarea sa soție. Mai mult, se pare că Zanni este deja într-o relație, pe care însă vrea să o țină departe de ochii lumii.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi.”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

Cum vede cererea în căsătorie

Cât despre momentul în care-și va cere în căsătorie aleasa, Zanni spune că nu s-a gândit încă la modul în care vor arăta acele clipe. Cu toate acestea, campionul Survivor este sigur de un lucru, de faptul că acea femeie va fi extrem de norocoasă, având parte de o viață plină de momente de bucurie.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată.”, a mai spus acesta.

Citește și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor

Simte că-și va întemeia curând o fmailie

Chiar dacă el nu a avut parte de o familie, crescând în orfelinat, Zanni spune că nu s-a gândit nicio clipă la faptul că el nu va reuși, la rândul său, să pună bazele propriul cămin. Mai mult de-atât, acesta este sigur de faptul că acest moment important este din ce în ce mai aproape.

„Asta e personalitate de depresiv (n.r. să se gândească la faptul că nu va reuși să-și întemeieze familie), eu nu am avut asta. Eu m-am gândit oare când se va întâmpla, știind că sunt foarte selectiv. Mă gândeam dacă va fi ceva pe gustul meu ca să zic că e nevasta mea. Acum mă văd, nu știu când, s-ar putea să mă ia prin surprindere. Cred că se va întâmpla repede, așa simt eu acum, pentru că sunt prea bine.”, mai spune el.

VEZI și: Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel