Zanni este marele câștigător Survivor All Stars 2024! Pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

Marea finală a competiției din Republica Domincană a luat sfârșit! Zanni este câștigătorul Survivor All Stars 2024! El a fost cel care a primit, cu mare emoție, votul publicului, trofeul, dar și marele premiu, de 100.000 de euro.

Zanni este marele câștigător al competiției Survivor All Stars 2024! Concurentul a reușit să ridice trofeul și să ia premiul în valoare de 100.000 de euro, fiind favoritul publicului din acest sezon.

A stat 5 luni departe de casă, de cei dragi, de mâncare și confort, însă toate acestea au fost cu folos! S-a dovedit că el a fost cel mai puternic concurent și a reușit astfel să câștige titlul de marele supraviețuitor al ediției 2024 Survivor All Stars!

În ultima ediție, fostul Faimos a reușit să învingă doi mari concurenți: Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars! N-a ținut cont de nimic și a distrus tot ce i-a ieșit în cale / FOTO

Zanni este mare câștigător Survivor All Stars 2024! Pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro

„Națiunea Survivor România a votat. Oamenii au ales campionul acestui sezon, iar numele acestui campion este Zannidache. Felicitări Zannidache. Îți voi înmâna trofeul Survivor All Stars și cecul în valoare de 100.000 de euro. Tu ești campionul Survivor!”, a spus Daniel Pavel.

Te-ar putea interesa și: „Așteptăm sugestii de nume”. Oana Ciocan, iubita lui Jador, e însărcinată? Alexandra Duli a dat-o de gol la filmările pentru Survivor All Stars / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel