Zanni, prima reacție după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Am văzut înjurături multe în comentarii, e sub orice critică”

Data actualizării: | Data publicării:
Zanni, susra foto Instagram
Descriere foto: Zanni, susra foto Instagram

Zanni le-a transmis fanilor săi un mesaj, după ce a devenit dublu campion Survivor România.

După ce a câștigat trofeul Survivor All Stars, care a fost râvnit de 26 de concurenți ce au pășit anul acesta în Republica Dominicană, Zanni a avut și o primă reacție pe rețelele de socializare, unde și-a dorit să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături, l-au votat și l-au ajutat să-și îndeplinească al doilea vis: acela de a fi dublu campion Survivor. Cu toate acestea, Zanni a avut câteva cuvinte de spus și al adresa celor care l-au jignit și l-au denigrat în mediul online. 

„Nu mi se cuvine doar mie bucuria asta pe care o am acum, așa că o să dau cu iubire către toată lumea. Iubire către Războinicii care m-au vânat și care poate nu s-au bucurat în seara asta, dar vă iubesc, iubire pentru Faimoși, pentru toate eliminările, iubire pentru toată echipa de producție, pentru Pro TV, mulțumesc Survivor All Stars, mulțumesc Domnul Dan, care ne-a dat putere de fiecare dată. Iubire pentru toți oamenii care m-au votat, care au suferit cu mine, pentru că a suferit lumea, națiunea Survivor suferă.”, le-a transmis Zanni fericit fanilor săi pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

„Am văzut înjurături multe în comentarii”

Așa cum este conștient de susținerea de care a avut parte, Zanni spune că a citit și comentariile în care extrem de multe persoane i-au adresat diferite injurii. Cu toate acestea, fericirea este atât de mare, încât campionul Survivor spune că nu se poate lăsa afectat de nimic negativ din jurul său.

„Am văzut înjurături multe în comentarii, lumea mă înjură pe mine, dar nu lume multă, pentru că mai multă lume a fost cu mine. Iubire pentru Iancu Sterp, un om super mișto, pentru Delea, Elena Ionescu, pentru toți foștii colegii de la cămin, pentru că m-au votat. 

Ce s-a întâmplat pe Facebook, cum se înjură oamenii acolo, e sub orice critică, iubire pentru asta, pentru tot fenomenul Survivor. Bucuria mea e bucuria celor care m-au susținut, vă dau bucuria asta, dormiți cu ea, nu ați luptat degeaba. Lupta asta ați dus-o și voi.”, a mai spus acesta.

Citește și: Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

Ce și-a cumpărat cu primii bani câștigați la Survivor

În continuare, Zanni le-a dezvăluit tuturor cum visul de a deveni dublu campion Survivor era la un moment dat ceva ce părea a fi imposibil, însă pe parcurs și-a dorit să țintească tot mai sus, lucru care se pare că i-a și reuști. De asemenea, el a dezvăluit și pe ce a cheltuit primii bani din premiul cel mare din urmă cu trei ani. 

„Parcă nu mai trecea momentul ăsta, sper să ne vedem în aeroport. Îmi pare rău și pentru oamenii care au luptat și care sunt îndurerați în momentul ăsta, sunt și empatic. Mă gândesc la toată lumea. Atât vă zic, dublu campion Survivor, ăsta a fost primul meu vis de când m-am înscris la Survivor. Mi se pare glorios doar să intru la Survivor. O să stea trofeele frumos în casa tot cu banii cumpărați de la Survivor.”, a încheiat câștigătorul Survivor All Stars.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, suspectă de cancer? „Aveam o viață de coșmar. Nu am mai povestit nimănui”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel