Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni și iubita lui și-au spus „adio”. Deși părea să aibă planuri serioase cu tânăra care i-a furat inima, ba chiar o numea „nevastă”, câștigătorul Survivor All Stars a confirmat despărțirea.

În urmă cu trei luni, după ce a câștigat competiția Survivor All Stars, Zanni era mai fericit ca niciodată, iar asta nu doar pentru că primise marele trofeu și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, ci pentru că își găsise fericirea în brațele unei tinere misterioase. Câștigătorul Survivor All Stars a recunoscut atunci că are o iubită, pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

Deși avea o relație discretă și își dorea să-și țină iubita secretă, planurile păreau destul de serioase între cei doi, ba chiar o numea „nevastă” și dădea de înțeles că tânăra ar putea chiar să-i devină soție. Se pare însă că relația s-a rupt între cei doi. Deși Zanni declara că este pregătit să-și întemeieze o familie, lucrurile nu au evoluat așa cum spera, iar cei doi au decis să-și spună „adio” și să meargă pe drumuri separate. 

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Zanni s-a dat de gol că este, din nou, un bărbat singur. Câștigătorul Survivor All Stars a confirmat despărțirea de iubita sa misterioasă, cu care părea să aibă planuri serioase. El a mărturisit pe rețelele sociale că este în căutarea unei noi partenere de viață și a descris cum ar trebui să fie femeia care îi va fura inima. Zanni a încheiat glumind că și-ar dori o emisiune TV în care să-și găsească iubită.

„Eu fac casă pentru că presimt că o să am o nevastă care merită totul. Atunci când va apărea. Apare greu. O să am vreo trei copii sau patru. Nevastă d-aia bucătăreasă, cu palma mare să facă coca cu ochii închiși, să se ia la trântă cu berbecii, să planteze ceapă și ridichii, să spele hainele la râu, să țină banii la ea. Bani mulți, sute de milioane de euro. Să-mi facă masaj la picioare, să mă giugiulească și eu să stau ca leul în prispă. Să vorbim să mi se facă emisiune la TV, Burlacul”, a spus Zanni, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Ce spunea Zanni despre fosta iubită: „Aș vrea să fie ceva serios”

Invitat în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Zanni a vorbit despre care care îi furase inima imediat după ieșirea din competiția Survivor All Stars. „Am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi. (...) Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel