Zanni și Cristi Mitrea, scandal în direct: „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie?” / „Nu ai niciun fel de bun-simț”

Data publicării:
Cristi Mitrea, Zanni, captură video Catalin Maruta
Descriere foto: Cristi Mitrea, Zanni, captură video Catalin Maruta

Zanni și Cristi Mitrea au avut parte de prima confruntare directă, după finala Survivor All Stars.

Pe tot parcursul competiției Survivor All Stars, Cristi Mitrea a fost prezent în platoul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde alături de alți colegi și invitați a comentat cele mai fierbinți subiecte din cadrul competiției de supraviețuire. Dacă despre mulți din concurs avea o părere bună, Mitrea nu l-a susținut nicio secundă pe Zanni, căruia i-a adresat adesea și diferite cuvinte dure. Deși până acum, acesta l-a putut vedeapoe campionul Survivor All Stars doar pe micile ecrane, de-această dată, bărbatul a avut parte de confruntarea directă cu fostul Faimos. După cum era de așteptat, cei doi nu au avut deloc o atitudine prietenoasă unul față de celălalt, adresându-și mai mult replici dure încă din primele minute ale competiției.

„Dau și eu acum noroc cu el, pentru că a trecut pe aici și nu a salutat. Nu te mai uita așa, uită-te în ochii omului când dai noroc cu el, este de bună creștere. Și dai și „Bună ziua” când intri în casa omului.”, i-a reproșat Cristi Mitrea.

„Așa s-a vorbit dinainte? Să facem show?”, i-a răspuns Zanni.

„Nu e nevoie, stai liniștit.”, a completat Mitrea.

Te-ar putea interesa și: Zanni, întâmpinat de sute de oameni în aeroport, la întoarcerea de la Survivor. Admiratorii l-au aplaudat și i-au dedicat mai multe melodii

Zanni și Cristi Mitrea își aruncă replici dure

Replicile dure dintre cei doi au continuat și chiar dacă Cristi Mitrea a continuat să-l atace pe acesta, Zanni nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns cu aceeași replică.

„Mitrea vrea saluturi de la mine, dar el m-a vorbit doar strâmb aici, el să mă salute pe mine. El să mă respecte, eu nu am vorbit prost în absența lui.”, a mai spus Zanni. 

„Nu-mi place caracterul lui.”, a mai spus Mitrea.

„Ce înseamnă că nu-ți place caracterul meu?”, a întrebat Zanni.

„Nu-mi place cum te comporți cu anumiți oameni. Tu trăiești în bula ta și ai impresia că nimeni nu poate să zică nimic despre tine, dar e complet greșit. Jumătate din public nu te place. Nu toți au primit ca tine a doua șansă, au mai fost mulți eliminați, e penibil ce răspunzi.”, a mai spus Cristi Mitrea.

Citește și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

Zanni, atac dur către Cristi Mitrea

În momentul în care Cristi Mitrea a început să facă aluzii cu privire la caracterul pe care-l are câștigătorul Survior All Stars, Zanni a răbufnit dur și i-a întors replicile cu aceeași monedă. Astfel, acesta a început să răscolească anumite detalii furtunoase din viața personală a acestuia, ce țin de scandalul în care a fost implicat cu Andreea Mantea, fosta sa iubită și mama băiatului său, care susținea în trecut că ar fi fost agresată de acesta. 

„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun.”, i-a mai reproșat Cristi Mitrea.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (...) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine.”, a spus Zanni.

„Pe cine?”, a adăugat Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea.”, mai spune Zanni.

Citește și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel