Thea Haimovitz: Dacă ți-ai găsit o femeie în zodia asta... trebuie să ai grijă de ea, să o iubești!

Data actualizării: | Data publicării:
FOTO: Freepik @senivpetro
EXCLUSIV
Descriere foto: FOTO: Freepik @senivpetro

Aflați în acest articol care este zodia cu cele mai bune mame, dar și cea a oamenilor de afaceri.

Thea Haimovitz a vorbit despre caracteristicile ultimelor trei zodii, punctând atât calitățile pe care nativii acestora le au, dar și lucrurile la care trebuie mai multă atenție pentru o bună relaționare.

Capricornul, sub semnul ”lucrurilor neterminate”

”Capricornul este o zodie care are capacitatea să se desprindă. Există acolo niște inele (n.r. este guvernată de Saturn) pe care le poți accesa. Capricorn este o zodie foarte talentată, are capacitatea să se spiritualizeze repede, dar se spiritualizează, știu exact ce au de făcut, dar nu pun în practică. 

Exact ca Taurul, poate să ajungă în niște abisuri de neimaginat, dacă se depărtează de la direcție. La fel ca Balanța, se poate depărta și au zonă de manifestare, poate să aleagă dacă să trăiască pe inel sau în interior.  Este o zodie cu o foarte mare putere de manifestare, de exemplu, este în stare să danseze, este în stare să cânte, este în stare să învețe foarte bine.

Mare atenție cu Capricornul pentru poate lăsa lucrurile neterminate”, a spus Thea Haimovitz în emisiunea Mi-Th Influencer de la Spectacola, DC News și DC News TV.

Vărsătorul, zodia cu ”de toate pentru toți”

Vărsătorul este zodia managerilor, a oamenilor de afaceri. Cei mai mulți vin din această zodie. O anumită superficialitate însoțește cam toți Vărsătorii. Ai să găsești oameni cu suflet bun, care îți dau impresia că sunt profunzi, că sunt acolo, dar în spate ai să vezi că ei nu închid niște lucruri.

Inteligența emoțională și socială pare una extraordinară, dar nu este în manifestare completă. 

Par oameni care au inițiative și au inițiative , dar nu le duc până la capăt. Iar asta este o treabă care trebuie muncită. Cei care ne ascultă să nu zică: Păi eu la serviciu, ce de evenimente am, câte lucruri fac.

Una ești când ești la serviciu și ai buget și oameni în jur și alta când ești acasă.

De cele mai multe ori Vărsătorul, pentru că e vorba de vărsatul apei dintr-un vas în altul, are o altă părere despre sine.

Vărsătorii nu își dau seama, dar cei din afară pot să spună despre ei dacă sunt așa sau nu.

Ai să vezi că sunt în stare de niște rezultate foarte bune și e fain să îi ai lângă tine și sunt buni de prieteni, îi pui să conducă, își sunt loiali, au foarte multe părți bune în ei, este una dintre zodiile care se dezvoltă odată cu vârsta, la Vărsător chiar se vede, devin manageri tot mai buni, te poți baza pe ei, sunt oameni serioși. 

La bărbații din Vărsător este mai bine decât la femei, care sunt mai zburătăcite. Fetele se așază mai bine în momentul în care au familie, în momentul în care devin mame. Este corecție mare la Vărsător să aibă  familie, pentru că din cauza meseriei și din cauza faptului că  au carieră de multe ori lasă meseria pe nu știu care loc.

Este o zodie bună, este o zodie care deschide anul solar și este o zodie în care ai de toate pentru toți, și cam tot ce vrei să desfășori, dacă tu bagi profunzime poți obține rezultate extraordinare.

Pești: Bărbați tehnici, femeile, cele mai bune mame

 

 

”Peștii sunt cele mai bune mame din zodiac, sunt femei de casă. Dacă ți-ai găsit o femeie Pești trebuie să ai grijă de ea, să o iubești, trebuie să îi dai un mediu care să fie stabil.

Nativii din Pești urăsc instabilitatea, nu se pot dezvolta, le trebuie o societate în care totul să fie ok. În mâinile Peștilor casa va  străluci, mâncarea va fi foarte bună. Femeile sunt în stare să facă și serviciu, să crească și copiii, să și alăpteze, să facă și mâncare. 

Bărbații au o capacitate ieșită din comun spre tehnică. Nu există bărbat care să nu aibă o chestie tehnică în care să strălucească. Sunt ca Gemenii, la care nu există să nu aibă ceva de artă pe care să se axeze, care este a lor.

Bărbații Pești pot îmbătrâni foarte urât, la femei se dezvoltă foarte mult fricile. Aici plexul solar trebuie rezolvat foarte bine, iar acestea trebuie aranjate încă din copilărie. De foarte multe ori femeile își caută protector. (...)

Peștele are tendința de a se duce cu apa, să nu facă prea mult efort, să fie într-un mediu înconjurător care să îi ajute, reguli care trebuie spuse. Sunt foarte onești, foarte serioși, foarte punctuali. Cu Peștii faci treabă foarte bună, dar rolul lor este să urce împotriva sensului apei și aia este o chestiune foarte important de făcut”, a mai spus Thea Haimovitz.

Mai multe în video:

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel