Zodii cu noroc în dragoste în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Relațiile personale vor prospera”

Data publicării:
Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse
Descriere foto: Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Mihai Voropchievici a făcut topul celor mai norocoase zodii în dragoste în această toamnă.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, zodiile cu noroc în dragoste în această toamnă.

Taur

Această toamnă aduce pentru nativii Taur momente de împlinire și realizarea unui vis pe care îl aveau de mai demult, cu condiția să fie singuri. Configurația astrală din septembrie și octombrie favorizează norocul în dragoste, în special pentru cei care nu se află într-o relație. Vei avea parte de mici bucurii în familie și zile cu spor la serviciu. Fiecare duminică din luna septembrie va aduce bucurie, iar relațiile personale vor prospera. Dacă ești singur, ai mari șanse să găsești dragostea, iar surprizele plăcute din viața personală îți vor aduce o profundă împlinire. Astrele vor deschide drumul către o viață amoroasă satisfăcătoare, lăsând serviciul pe al doilea loc.

Leu

Toamna începe sub influența lui Mercur, oferind o perioadă favorabilă pentru comunicare și iubire. Profită de vremea încă plăcută și ia în calcul prelungirea concediului, dacă ai această posibilitate. Poți chiar cere primul concediu din acest an, dacă nu l-ai luat până acum. În această perioadă, este recomandat să prioritizezi viața personală, deoarece vei avea ocazia să redescoperi pasiunea. Dacă întâmpini dificultăți în relația ta, nu te limita la gesturi mici de afectiune. În schimb, fă o schimbare semnificativă pentru a recâștiga inima partenerului. Dragostea și pasiunea sunt la orizont, dar trebuie să fii deschis și să te concentrezi mai puțin pe aspectele profesionale.

Scorpion

În luna septembrie, nativii Scorpion vor experimenta succes și vor primi răsplata pentru eforturile lor recente. Pe plan profesional și financiar, vei găsi stabilitate, însă este esențial să acorzi atenție și relației tale de cuplu și să nu îți neglijezi partenerul. Ai putea chiar să lași puțin munca pe plan secund. Vei avea ocazia să trăiești momente romantice, iar dacă există tensiuni în relație, veți reuși să le depășiți împreună. Chiar dacă nu toate visurile voastre se vor materializa imediat, ceea ce construiți în această toamnă va întări legătura voastră și va pregăti terenul pentru un viitor stabil și fericit. Ești un adevărat norocos în această toamnă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel