Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația cu Reghecampf. Îl face praf

Data publicării:
Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Podcast „Gând la Gând cu Teo”

Anamaria Prodan a povestit despre relația cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, dar și despre motivele pentru care cei doi au ajuns la divorț.

Invitată la podcastul „Gând la Gânf cu Teo”, Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf, dar și despre lucrurile care au dus la ruptura dintre ei. Anamaria a vorbit despre efortul pe care l-au depus, atât ea, cât și Laurențiu Reghecampf, pentru ca bărbatul să ajungă persoana influentă și respectată pe care ea și-o dorea. De asemenea, impresara spune că singurul motiv pentru care încă mai vorbește despre soț său este sentimentul de frustrare. Aceasta îl numește pe antrenor „proiectul vieții ei” și spune că, atunci când a decis să se căsătorească cu acesta, toți apropiații au avertizat-o în privința lui. Cu toate acestea, Anamaria nu regretă deciziile luate și dezvăluie că ar face la fel dacă ar lua-o de la început.

„A fost proiectul vieții mele”

„E foarte greu când nu ai o educație, nu ai un vocabular care să îți permită să poți o discuție liberă. În fața camerei practic ești în fața națiunii. Când ai 10 cuvinte în tot vocabularul, cum le sucești? Am trecut și peste lucrurile astea și nu numai cu fostul soț. Am făcut ore de dicție, ore de mers, de cum mâncăm. De la A la Z, am construit totul. Dar mi-a plăcut. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Eu cu fostul soț am zis așa. Te-am luat legat de scaunul ăsta. Te-am tras după mine ani, ani, ani. Și am tras și mă rugam la Dumnezeu să se rupă de la nod. Dar ce să vezi? S-a rupt elasticul de la mâna mea și s-a dus de 10 ori mai în spate. Venirea unui om în viața ta face parte din destinul tău. Și plecarea la fel.

Am învățat că nu am pierdut nimic până la urmă. Am trăit niște ani frumoși, am construit cariere, caractere, am schimbat foarte mulți oameni. Astăzi, dacă mai vorbesc despre Reghecampf, vorbesc tot din frustrare. Că n-am reușit să-mi expun proiectul în târgul internațional. Am făcut ceva ce nimeni nu o să poată să facă dintr-un om care nu are foarte multe clase și nu este dintr-o familie minunată. A fost proiectul vieții mele. Am vrut să arăt tuturor că nu e acel nenorocit cum ziceau toți. Când am anunțat că mă mărit cu Reghecampf nu am avut un prieten care să-mi zică felicitări”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul lui Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Drama din familia lui Matteo. Ce a pățit mama acestuia: „Nu realizam că se putea întâmpla o nenorocire”

„Nu ne-am bătut, nu ne-am certat, nu am făcut crize”

Deși cei doi soți au fost subiectul principal în mai multe scandaluri și certuri, Anamaria Prodan spune că niciodată, în toți anii de căsnicie, nu l-a jignit pe Reghecampf. În plus, aceasta chiar recunoaște că fostul său soț a muncit enorm și a fost foarte talentat în meseria pe care o are. Totuși, Anamaria Prodan este de părere că traumele pe care bărbatul le-a avut încă din copilărie nu l-au ajutat să evolueze, ba chiar l-au adus de unde a plecat. În plus, aceasta spune că în prezent nu își mai recunoaște fostul soț, bărbatul fiind complet schimbat.

„Eu nu l-am jignit o dată pe Laurențiu Reghecampf în toți anii de căsnicie. Nu ne-am bătut, nu ne-am certat, nu am făcut crize, nu l-am înjurat de față cu lumea. Toate problemele existenței lui le discutam frumos acasă după ce se consumau în cel mai urât mod. Când știi că ai lângă tine un om puternic, integru, un om respectat, faci o echipă. Fiecare aduce ce are. Nu te bucuri când ai copii minunați, nu te bucuri să urci? Nu mai ai 20 de ani să mergi din femeie în femeie. Fetele de oraș nu fac parte din ceea ce trebuie pe pământ. Ca să comunici cu cineva trebuie să ai puțină școală, să înțelegi. Dacă din genă, tu nu o ai, nu poți să fii nici lider, nici exemplu, nimic. Te vei întoarce la condiția inițială. Condiția lui Laurențiu eu o știam și o știa și el. Ani de zile am făcut totul ca la carte. Eu am rămas șocată, l-am văzut într-un interviu, cumva parcă totul s-a șters, toți acești ani s-au șters. Eu am construit pe nisip. El e un om care a muncit enorm, cu un talent incredibil, cu o bunătate înăuntrul lui extraordinară, dar tot ceea ce a trăit în copilăria lui a fost mult mai puternic. Este un om cu niște traume incredibile, povestite nouă, copiilor și mie, iar eu stăteam și mă gândeam poate ar fi bine să meargă la un psiholog”, a adăugat Anamria Prodan.

Te-ar putea interesa și: Cornel Palade, tristețea din spatele actorului: „Mă culcam în uscătorul de rufe”. Rugăciunea care i-a schimbat viața

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel