Iustin Petrescu a călătorit singur, după despărțirea de Marilu: „Am traversat Sahara pe jos, simțind că renasc. Mi-am demonstrat că pot depăși orice obstacol”

Data publicării:
iustin petrescu foto:Instagram/Iustin Petrescu
Descriere foto: iustin petrescu foto:Instagram/Iustin Petrescu

Iustin Petrescu a postat pe contul său de Instagram un mesaj, în care subliniază experiența pe care a trăit-o în călătoria sa din deșertul Sahara. 

Iustin Petrescu, cunoscut publicului larg ca fostul iubit al lui Marilu, a postat recent pe contul său de Instagram, o reflecție despre despărțire și călătoria sa interioară. Iustin a dezvăluit că a traversat de unul singur deșertul Sahara, o experiență pe care a descris-o ca fiind, nu doar o provocare fizică extremă, ci și o reconstrucție spirituală.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Anca Țurcașiu la 54 de ani. Unde și-a celebrat artista ziua de naștere luna aceasta

„Am traversat Sahara pe jos, simțind că renasc”

„Am traversat Sahara pe jos, singur, simțind ca renasc din cel mai arid mediu al lumii. Această călătorie nu a fost doar o testare a limitelor fizice, ci o reconstrucție a spiritului meu. În viața modernă, rareori avem parte de aventuri cu adevărat formatoare, din care să învățăm lecții care se cimentează nu doar în minte, ci și în suflet”, a scris Iustin Petrescu.

În continuare, el a subliniat că fiecare zi petrecută în deșert a fost o provocare, fiecare pas pe nisipul fierbinte fiind o luptă cu „demonii interiori”. Această călătorie i-a oferit ocazia de a-și fortifica rezistența și de a vindeca rănile vechi. 

„Pe nisipul fierbinte al deșertului, fiecare pas a fost o luptă cu demonii interiori, fiecare fir de nisip părând să astupe rănile vechi și să fortifice rezistența. Mi-am demonstrat că pot depăși orice obstacol, oricât de imposibil ar părea”, a scris Iustin Petrescu, pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase, despre greutățile vieții: „Dumnezeu e foarte drăguț. Tot ce a fost nasol mi-am făcut-o eu cu mâna mea”

„Nu trebuie să traversați un deșert literal pentru a vă găsi”

În finele mesajului său, Iustin Petrescu a contopit un mesaj pentru urmăritorii săi:

„Pentru toți cei care citesc aceste rânduri, vreau să vă transmit un sfat simplu: nu trebuie să traversați un deșert literal pentru a vă găsi sau a vă redescoperi, poate sunt eu mai dramatic sau… “sãgetãtor”. Fiecare dintre noi poate începe această călătorie chiar acasă, în viețile noastre de zi cu zi, prin confruntarea cu provocările personale și îmbunătățirea continuă a sine. Îndrăzniți să faceți acele schimbări mici, dar semnificative, care vă pot transforma viața.

Nu sunteți singuri în lupta aceasta. Împreună, putem traversa orice deșert al vieții, fie el fizic sau metaforic” a încheiat Iustin Petrescu.

foto: Instagram Story/Iustin Petrescu

Mai mult decât atât, Iustin Petrescu a revenit pe Instagram Story, adăugând alte câteva gânduri referitoare la întreaga perioadă de la despărțirea de Marilu și până acum. Acesta a scris că nu a putut să posteze o perioadă, după despărțire, simțindu-se rău, dar după un live, pe care l-a făcut pe contul său de Instagram acum câteva zile, s-a simțit mai bine și a revenit cu postările.

Te-ar putea interesa și: Iustin Petrescu, declarații după despărțirea de Marilu: „Nu mă deranjează să o iau de la zero. Trebuie să țin doliu pentru relație. S-a oprit tot”

foto: Instagram Story/Iustin Petrescu

Te-ar putea interesa și: „Nu te îmbogățești dacă faci Sala Palatului”. Natanticu: „Știu artiști care ies în pierdere cu niște mii de euro”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iustin Petrescu (@iustinpetrescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel