Cum arată Anca Țurcașiu la 54 de ani. Unde și-a celebrat artista ziua de naștere luna aceasta

Data actualizării: | Data publicării:
anca turcasiu foto:instagram/anca turcasiu
Descriere foto: anca turcasiu foto:instagram/anca turcasiu

Anca Țurcașiu a împlinit luna aceasta 54 de ani. La această vârstă, artista arată extraordinar și este și o prezență foarte activă pe rețelele sociale.

Anca Țurcașiu, cunoscuta actriță și cântăreață, continuă să impresioneze cu frumusețea și energia sa vibrantă, chiar și la vârsta de 54 de ani. Născută pe 8 mai 1970, Anca Țurcașiu a marcat încă un an plin de realizări și momente fericite.

Te-ar putea interesa și: Creștere alarmantă a numărului de persoane care raportează anxietate. Raluca Anton: „S-a triplat numărul de oameni și a scăzut vârsta la care apare”

Este o prezență activă pe rețelele sociale

Anca Țurcașiu este foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu activitățile ei zilnice. De la rețete delicioase până la sfaturi de înfrumusețare, artista își împărtășește cu generozitate secretele pentru un stil de viață sănătos și fericit.

Și-a sărbătorit ziua de naștere în Milano

Anca Țurcașiu a postat pe Instagram o serie de fotografii și videoclipuri din ziua ei de naștere, unde a primit numeroase urări și complimente de la fani și prieteni. „Mulțumesc mult pentru gândurile voastre bune și pentru urările de azi, care mi-au umplut inima de bucurie!” a scris ea în descrierea unui videoclip postat pe contul său de Instagram, în care radiază de fericire, aflându-se în Milano.

Te-ar putea interesa și: Consecințele parentingului permisiv. Urania Cremene: „Ne aducem cu toții aminte de celebrele coji de nucă. Nu are cum să funcționeze”

Anca Țurcașiu reușește să arate incredibil la 54 de ani, iar fanii săi sunt mereu curioși să afle care sunt secretele ei de frumusețe. Pe lângă viața personală activă și sănătoasă, Anca Țurcașiu continuă să fie o prezență importantă în lumea divertismentului. 

Te-ar putea interesa și: „Nu te îmbogățești dacă faci Sala Palatului”. Natanticu: „Știu artiști care ies în pierdere cu niște mii de euro”

Cu fiecare apariție publică, Anca Țurcașiu reușește să captiveze audiența, demonstrând că adevărata frumusețe vine din interior și este potențată de un stil de viață echilibrat și sănătos. La 54 de ani, Anca Țurcașiu reușește să se bucure de viață și să se îngrijească cu dragoste și respect.

De-a lungul carierei sale impresionante, Anca Țurcașiu a demonstrat că este o artistă versatilă. Fie că este vorba despre spectacole sau emisiuni TV, Anca reușește să aducă bucurie și inspirație publicului său. Energia și pasiunea pe care le investește în fiecare proiect sunt evidente și contribuie la succesul său continuu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel