Carmen Tănase, despre greutățile vieții: „Dumnezeu e foarte drăguț. Tot ce a fost nasol mi-am făcut-o eu cu mâna mea”

Data actualizării: | Data publicării:
carmen tanase foto:youtube/gand la gand cu teo
Descriere foto: carmen tanase foto:youtube/gand la gand cu teo

Carmen Tănase a vorbit, în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, despre perspectivele sale, în ceea ce privește greutățile vieții.

Artista Carmen Tănase a avut parte de multe momente fericite în viața sa, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Despre momentele nefericite a vorbit în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, precizând că nu învinuiește pe nimeni că s-au întâmplat, în afară de ea.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Ana Țurcașiu la 54 de ani. Unde și-a celebrat artista ziua de naștere luna aceasta

„Nu pot să mă plâng. Tot ce a fost nasol, mi-am făcut eu cu mâna mea”

Marea doamnă a teatrului românesc subliniază că nu se poate plânge de nimic din ce i s-a întâmplat nefericit, dar pentru perioadele frumoase din viața ei și pentru succes, îl menționează pe Dumnezeu, spunând că „e foarte drăguț”. 

„Nu pot să mă plâng. Tot ce a fost nasol, mi-am făcut eu cu mâna mea, adică toate greutăție astea pe care eu mi le pun în cârcă, singură. Mai pun un pietroi la sacul ăla, mai pun un pietroi. Astea mi le fac eu. Dar Dumnezeu e foarte drăguț”, a spus Carmen Tănse, în cadrul pdcastlui moderat de Teo Trandafir.

Carmen Tănase ține să precizeze că una dintre filosofiile sale de viață este referitoare la lucrurile mai puțin fericite care se întâmplă, spunând că învață din fiecare câte ceva, dacă se poate, iar mai apoi merge mai departe, nu se cufundă în acele momente.

„Sigur că au fost întâmplările alea tragice din viața mea, mna, acum nu o să mă victimizez, că multă lume trece prin lucruri și mai nasoale. Asta e. Mergi mai departe, înghiți gălușca, ți-a dat-o, vezi din ea, dacă ai ce învăța și mergi mai departe”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: „Nu te îmbogățești dacă faci Sala Palatului”. Natanticu: „Știu artiști care ies în pierdere cu niște mii de euro”

„Nu e ok în pătratul mare. N-am cum să nu văd asta. Și nu poți să fii pe deplin satisfăcut”

Carmen Tănase accentuat și contrastul dintre viața ei și viața altor oameni, care, poate, nu au privilegiul unui adăpost sau a unui fel de mâncare cald, spunând că, indiferent cât de bine îi este ei, nu poate fi pe deplin mulțumită, din pricina acestor lucruri.

„Așa, cu un copil talentat, o meserie mișto, care îmi face plăcere, cu de muncă mult, e ok. E ok în pătrățica mea. Și în pătrăcițile apropiaților mei este ok.

Nu e ok în pătratul mare. Aia da. Și n-am cum să nu văd asta. Și nu poți să fii pe deplin satisfăcut”, a spus Carmen Tănse, în cadrul pdcastlui moderat de Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Creștere alarmantă a numărului de persoane care raportează anxietate. Raluca Anton: „S-a triplat numărul de oameni și a scăzut vârsta la care apare”

Carmen Tănase rămâne o figură emblematică în peisajul cultural românesc, atât prin talentul său deosebit, cât și prin atitudinea sa autentică și introspectivă asupra vieții. Cu o carieră de succes și o perspectivă sinceră asupra greutăților și realizărilor sale, artista continuă să inspire și să motiveze generații întregi de spectatori și admiratori.

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase a mărturisit avantajele și dezavantajele vârstei înaintate: „Meriți, nu meriți, te respectă. Mă recunosc”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel